Esports

Futbol sala

El Mediterrani deixa escapar els tres punts, a casa, davant el Baró de Maials

Tot i la pressió i el domini que va exercir l'equip cambrilenc a la segona part del partit no va poder remuntar el solitari gol de l'equip visitant

Per Redacció

Un moment del partit entre el Mediterrani i el Baró de Maials, disputat el passat diumenge al migdia
Un moment del partit entre el Mediterrani i el Baró de Maials, disputat el passat diumenge al migdia | Berta Ruiz

Futbol sala               Divisió d'Honor Catalana              Grup 3             

CFS Mediterrani 0 - FS Baró de Maials 1

El Mediterrani va perdre a casa davant el Baró de Maials en un partit molt igualat i ajustat que no fa justícia als mèrits dels jugadors cambrilencs. El partit va començar amb una pressió intensa dels jugadors visitants que dominaven el partit però que no acabaven de disposar d'ocasions clares de gol. Els jugadors del Mediterrani es van anar traient la pressió del damunt i van començar a disposar d'algunes ocasions de gol però sense materialitzar-les en res positiu. Quan tot feia pensar que s'arribaria al descans amb l'empat a zero, els visitants es van avançar en el marcador amb un xut en el que la pilota va anar al pal i, poc a poc, va entrar dins la porteria del Mediterrani, amb una mica de fortuna pel Baró de Maials.

Malgrat aquesta circumstància adversa, els jugadors del Mediterrani no van abaixar els braços i van sortir a la segona part exercint un domini total del partit però sense ser capaços de materialitzar cap ocasió de gol, una circumstància que aquesta temporada es repeteix de manera constant. Finalment, el Mediterrani va ser incapaç de moure el marcador i va deixar escapar els tres punts en joc tot i que va mostrar un bon joc i una bona actitud.

El Mediterrani jugarà el seu proper partit aquest proper dissabte 6 de novembre, al camp de La Sentiu.

Comenta aquest article