El Cambrils Unió goleja el Bonavista en una primera part de partit molt efectiva

El Bonavista, cuer del grup, es va avançar en el marcador però el Cambrils Unió va reaccionar ràpidament i el partit va arribar a la mitja part amb un 1 a 6 a favor dels cambrilencs

El Cambrils Unió es va imposar clarament al Bonavista en el partit que van disputar aquest passat dissabte | Ferran Tuset

Futbol                   Segona Catalana                   Subgrup 8A

CF Bonavista 1 – Cambrils Unió 6

Alineació: Ramon, Ian Coit (Agüero m.46), Roger Cunyat, Rubio (Roger Carrió m. 60), Miki (Amin m. 60), Palau, Pau Prados, Sebas (Menacho m. 76), Ikaro (Thiam m. 46), Domínguez i Lladó.

Gols: 1-0, m. 13; 1-1 m. 17 Ikaro; 1-2, m. 26 Palau; 1-3, m. 30 Rubio; 1-4, m. 32 Miki; 1-5, m. 42 Miki; 1-6, m.45 Ikaro.

Targetes: cap pel Cambrils Unió i 6 grogues pel Bonavista

El Cambrils Unió es va endur els tres punts del camp del Bonavista, l’equip cuer del grup que encara no ha sumat cap punt i que només havia fet un gol i n’havia encaixat 14 en els sis partits disputats fins ara. En el primer temps del partit saltava la sorpresa ja que al minut 13 el Bonavista obria el marcador i marcava l’1 a 0, el que significava el seu segon gol en el que portem de temporada. Però poc li va durar aquest avantatge ja que només quatre minuts després Ikaro empatava el partit i a partir d’aquí es va instaurar un domini total de l’equip cambrilenc que va tancar el Bonavista al seu camp i amb el pas dels minuts el Cambrils Unió va anar ampliant l’avantatge que encara hauria pogut ser més gran ja que Miki, al minut 32, va estavellar una pilota al travesser. La primera part es va acabar amb el resultat d’1 a 6.

La segona part va ser força diferent. El Bonavista va avançar línies i va fer molta pressió a la sortida de la pilota dels jugadors cambrilencs. Tot i això, el Bonavista no va disposar de cap ocasió de gol. Per la seva part, el Cambrils Unió va aprofitar per fer els cinc canvis i així fer jugar els jugadors que disposen de menys minuts. Els cambrilencs van fer un joc més calmat, evitant targetes i trompades i van disposar de dues clares ocasions de gol. La primera, al minut 59, en la que Agüero va xutar la pilota a la creueta esquerra de la porteria del Bonavista, i la segona al minut 81, en la que Pau Prados va xutar al travesser.

El Cambrils Unió manté el liderat del grup. Aquest proper dissabte jugarà a l’Estadi Municipal davant l’Altafulla.