Esports

Hoquei patins

El Cambrils CH s'endú els tres punts de la pista del Vendrell en un partit molt disputat

El Cambrils CH va mostrar la seva capacitat de sacrifici quan el partit estava ajustat, sent capaços d’allargar les possessions i fent una bona defensa

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils CH aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils CH aquesta temporada | Cedida

Hoquei               Segona Catalana              Grup 3A

Club d'Esports Vendrell 4 - Cambrils CH 6

El Cambrils CH es va endur els tres punts de la pista del Vendrell en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda i que va oferir un bon espectacle al public ja que els dos equips van mostrar un joc molt ofensiu i es van dedicar a jugar a hoquei.

L'equip cambrilenc es va col·locar per davant en el marcador gràcies a dues dianes de Pol Ortiz. El partit semblava controlat però una pèrdua de la bola a mitja pista va comportar una contra del Vendrell i en l'u contra u amb el porter va fer pujar l'1 a 2 en el marcador. Pocs minuts després, una contra ben trenada es va finalitzar amb una assistència de Javi Espeja al segon pal i Jordi Morales va fer pujar l'1 a 3.

Ja a la 2a part, en una acció desafortunada, la bola va rebotar amb la tanca de darrere la porteria i entre un jugador del Cambrils i el porter la bola va anar direcció a la línia de gol. Tot i els dubtes de si la pilota havia entrat, l’àrbitre va donar el 2 a 3. El Cambrils va reaccionar i fruit d'una bona combinació entre Roger i Jordi, aquest segon va acabar fent el 2 a 4. El Vendrell va pujar la intensitat i va aconseguir empatar el partit, moment en el que el Cambrils va fer 4 faltes seguides, arribant abans a la 10. Aleix va parar la falta directa. Pocs minuts després el Cambrils també va errar la falta directa i en el següent atac Pol va tornar a posar el Cambrils per davant. Tot i que el Vendrell va anar a per la remuntada, posant inclús el 5è jugador, el Cambrils va saber gestionar aquesta situació i una recuperació va permetre a Roger fer el darrer gol sobre la botzina i sense porter, deixant el definitiu 4 a 6.

El Cambrils CH va mostrar la seva capacitat de sacrifici quan el partit estava ajustat, sent capaços d’allargar les possessions i fent una bona defensa. Aquest proper dissabte no hi ha competició d'hoquei i no es reprendrà la lliga fins el cap de setmana del 6 i 7 de novembre. El Cambrils CH ho farà davant el líder invicte, el Club Patí Calafell, el dissabte 6 de novembre a les 18 h, al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article