Informació general

Concentració

Àvies i Avis, la mobilització permanent

Des del col·lectiu de les Àvies i Avis es va fer una crida a assistir a la diada de la Catalunya Nord que tindrà lloc a Perpinyà, el proper 6 de novembre, amb els busos que sortiran des de Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila
Les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Prop d'una trentena de persones van assistir, ahir al matí, a la concentració del col·lectiu de les Àvies i Avis per la llibertat que cada dimecres es fa a la plaça de la Vila. Una setmana més i davant dels ulls d'un bon nombre de visitants, les Àvies i Avies han exhibit les pancartes i les estelades i han seguit el ritual de cançons i proclames. Abans que tot, la portaveu del col·lectiu ha fet un recordatori de la Diada de la Catalunya Nord, que se celebrarà el 6 de novembre a Perpinyà, i de la disposició de busos que sortiran des de Cambrils sota l'organització de l'ANC de Reus. La portaveu del col·lectiu també va recordar que pel que fa a les mobilitzacions al port, es reprendran el diumenge 14 de novembre a les 12 h, al costat de les escales reials, amb periodicitat quinzenal.

Tot seguit s'ha encetat la part dels càntics amb l'Estaca i els crits a favor de la independència i contra la justícia espanyola. L'acte s'ha tancat amb el cant dels Segadors.

Comenta aquest article