Atletisme

Molt bons resultats dels atletes cambrilencs en la quarta jornada del Campionat de Catalunya de Tardor

La prova es va disputar a l'estadi de Vilanova i la Geltrú, aquest passat dissabte 23 d'octubre

Aina Ferré en la prova dels 80 m tanques
Aina Ferré en la prova dels 80 m tanques | Cedida

Aquest passat dissabte 23 d'octubre es va disputar, a l'estadi d'atletisme de Vilanova, la 4a jornada prèvia del Campionat de Catalunya de Tardor. Per part del Club Atletisme Cambrils van ser 13 els atletes que van participar en aquesta jornada. El seu rendiment va ser excel·lent, ja que sis d'ells es van classificar per a la jornada final:

-Dídac Llorente: 1r. classificat al salt d’alçada S-10 1.26m RC i 6è classificat al salt de llargada S-10 3.50m

-Anna Duran: 3a classificada al llançament de martell S-14 27.02m MMP i 6a. classificada al llançament de disc S-14 19.83m MMP

-Aina Ferré: 3a classificada als 80 m. tanques S-14 14"12 RC

-Daniel Cabau: 5è classificat al salt d’alçada S-10 1.02m

-Lola de San José: 6a classificada al salt de llargada S-10 3.08m MMP i 8a. classificada al salt d’alçada S-10 1.02m MMP

-Aston Maté: 8è classificat al llançament de pilota S-10 19.55m MMP

Tanmateix, tot i no assolir la classificació per a la jornada final, cinc d'ells van assolir millor marca personal :

-Aina Ferré: 9a classificada als 220 m. tanques S-14 36"31 MMP

-Paula Fernández: 10a. classificada als 150 m. llisos S-14 21"39 MMP

-Sílvia García: 11a. classificada als 80 m. tanques S-14 16"01 MMP i 28a. classificada als 150 m. llisos S-14 22"70 MMP

-Martina Gómez: 37a. classificada al salt de llargada S-10 2.37m MMP

-Zoe Dorado: 48a. classificada als 150 m. llisos S-14 24"28 MMP

RC : Rècord de Cambrils

MMP : Millor Marca Personal

Tot i que els entrenaments han començat fa només un mes i mig, els i les atletes han estat a un nivell similar al que tenien a l'acabar la temporada d'entrenaments al juliol. Fins i tot 2 d'ells han estat capaços de batre rècords de Cambrils i 8 han millorat la seva marca personal. Fruit d'aquest estat de forma s'han assolit tres noves posicions de podi que caldrà refermar a la jornada final.