Esports

Vela

Joan Domingo i Joan Fargas pugen al pòdium de la segona regata del Circuit Català a Roses

Per Redacció

Imatge de la regata disputada a Roses el passat cap de setmana
Imatge de la regata disputada a Roses el passat cap de setmana | Cedida

L’equip d’Optimist del Club Nàutic Cambrils torna a estar d’enhorabona després dels bons resultats del passat cap de setmana. Part dels seus regatistes pujaven novament al pòdium a la segona regata del Circuit Català d’Optimist organitzada pel Grup d’Esports Nàutics Roses. En G1 Joan Domingo i Joan Fargas quedaven segon i tercer, respectivament. A més Fargas també quedava segon sub16. Cal destacar també la quarta posició d’Iker Múgica, a un peu del pòdium absolut però que hi pujava com a segon sub13. En G2 Maria Vilanova es proclamava segona sub11.

La competició va començar dissabte amb fort vent. Amb tot, es van poder celebrar tres proves. Diumenge es va viure una jornada més calmada però també molt intensa. En ella es van completar tres proves més per a G1 i dues per a G2. Un total de 146 regatistes de tot Catalunya han participat en la competició celebrada els dies 23 i 24 d’octubre en aigües de Roses.

L’expedició del Club Nàutic Cambrils estava formada per 19 regatistes. De G1 la completaven Miguel Garcia, Pepe Peñaranda, Félix Ramos, Cristina Guillén, Daniel Pérez, Gisel Fontana, Roger Ramon, Albert Gimeno i SergiMuñoz. En G2 hi van prendre part, a més, Joris Rubio, Darío Alvaredo, Elena López, Irene Isasa, Martina Garcia i Yago Alegret. Tots ells estaven acompanyats dels seus entrenadors Bea Muro, Leandre Garcia i Oriol Oliva, que esperen repetir els bons resultats en l’última cita del Circuit Català d’Optimist abans que acabi l’any al Club Nàutic Vilanova els dies 20 i 21 de novembre. Per la seva banda, els regatistes del Club Nàutic Cambrils Roger Ramon, Joan Fargas, Miguel Garcia, Pepe Peñaranda i Joan Domingo van marxar amb el seu entrenador, Leandre Garcia, directament a Cap d’Agde, a França, on s’està celebrant aquesta setmana la Kidibul Cup Cap d’Agde d’Optimist. La competició reuneix 380 participants d’arreu d’Europa i dels Estats Units. Ahir dimarts es va celebrar la cerimònia d’obertura i dissabte finalitzarà el Campionat.

En G, els regatistes cambrilencs Joan Domingo i Joan Fargas van quedar segon i tercer, respectivament

 

Comenta aquest article