Esports

Vela

El Món de l'Ona II de Ramon Cañellas guanya la 44a Regata de Creuers Los Roques

La Regata de Creuers Los Roques és la competició més antiga del Club Nàutic Cambrils i en la seva 44a edició ha comptat amb la participació d'11 embarcacions d'arreu de Catalunya

Per Redacció

Un moment de la regata disputada en aigües cambrilenques
Un moment de la regata disputada en aigües cambrilenques | Cedida

El Món de l'Ona II de Ramon Cañellas es va endur el trofeu de la 44a Regata de Creuers Los Roques celebrada al Club Nàutic Cambrils. L'embarcació cambrilenca va aconseguir els millors temps i amb la destresa que caracteritza la seva tripulació, sumava un trofeu més. La segona posició se l’enduia l’Arosa IX de Fernando Garcia, del Club Nàutic Hospitalet Vandellòs i la tercera l’embarcació Miriapodo, de Fernando Blasco, del Reial Club Nàutic de Barcelona. La competició era puntuable per la Copa Catalana Zona Sud ORC.

La 44a Regata de Creuers Los Roques, la competició més antiga del Club Nàutic Cambrils, va comptar amb la participació d'onze embarcacions vingudes de diversos clubs de Catalunya. La d'enguany va ser una trobada encara més especial, després que l'any passat no fos possible dur-la a terme degut a les restriccions vigents. Durant la jornada de dissabte els participants van gaudir d'un dia magnífic i excel·lents condicions de vent. La regata començava dissabte a les 10:30h amb el registre de participants i l’esmorzar, per a les 12h donar el senyal de la primera prova, la travessa fins el Far de Tortosa. Una travessa que no tots van completar. El primer en tornar a port, l’Arosa IX, ho feia a les nou de la nit.

Diumenge la jornada era un Sobrevent-Sotavent davant de Cambrils. Es va donar l’inici a les 11h i va ser una prova complicada pel poc vent. Tot i així es va poder realitzar. A les cinc de la tarda es va fer l’entrega de premis, amb la presència de Natàlia Pleguezuelos, regidora d’Esports i David Chatelain, regidor d’Hisenda, acompanyats també de Tomàs Rom, membre de la Junta Directiva del CNCB.

Imatge del podi de la regata disputada aquest passat cap de setmana

 

Comenta aquest article