Esports

Bàsquet

Plàcida victòria del CB Cambrils a la pista de l'AE Claret

Per Redacció

Àlex Rodríguez sota cistella, en un partit del CB Cambrils d'aquesta temporada
Àlex Rodríguez sota cistella, en un partit del CB Cambrils d'aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Categoria

AE Claret 49 - CB Cambrils 76

Alex Rodriguez (12), Rubén Molina (13), Joan Berenguer (6), Oscar Font (5), Enric Maduell (12)– Marc Gené (4), Guillem Alvarez (17), Pere Tost, Pau Escrivà, Rubén Martínez (7)

3 Triples (1 Berenguer, 1 Font, 1 Martínez). 15/26 Tirs lliures. 19 faltes personals.  Cap eliminat

Parcials: 0-24 / 14-21 / 13-18 / 22-13

El gran joc interior del CB Cambrils i un primer quart per emmarcar van fer que el sènior masculí s’endugués una victòria plàcida al camp del AE Claret de Valls per 49-76.

Els jugadors cambrilencs eren coneixedors del gran potencial exterior del AE Claret a casa seva, amb una mitjana de 8 triples convertits per partit. Cosa que obligava a no donar opcions en la línia exterior i evitar segones opcions en el rebot defensiu. El pla inicial va sortir a la perfecció, i aconseguien deixar als locals amb 0 punts al finalitzar el 1er quart (0-24). El gran treball defensiu dels blaus va fer que l’AE Claret no es trobés còmode en cap moment, i la gran diferència que tenien en el joc interior va fer la resta. Tres jugadors interiors van acabar amb més de 10 punts a l’acabar el partit: Rubén Molina (13), Enric Maduell (12) i Guillem Alvarez (17).

El partit no es podia donar per acabat, i en el segon quart, l’equip local va intentar reaccionar, però els jugadors cambrilencs no es van deixar sorprendre continuant amb el mateix nivell de concentració i bon joc, que feia que al descans es pogués ampliar la diferència en el marcador a 31 punts. (14-45)

En el tercer quart, els cambrilencs van sortir igual d’endollats, i encara que el partit ja estava trencat, no volien sorpreses. El treball dels jugadors es veia a la pista i s’aconseguia la màxima diferència del partit amb 39 punts (24-63). Arribant al final d’aquest quart amb 27-63.

El darrer quart va ser una mica diferent, fruit de la poca rotació que hi va haver a la línia exterior. Dos jugadors no van poder entrar per donar descans als seus companys, degut a petites molèsties musculars i que per prevenció, l’entrenador va preferir no fer-los sortir més, així com l’empenta de l’equip local que volia donar una bona imatge davant la seva afició. Tot això feia que aquest quart es decantés a favor seu per 22-13, deixant el marcador en el 49-76 final.

Aquesta victòria fa que el sènior masculí estigui en el grup capdavanter de la classificació amb quatre victòries i zero derrotes. El proper cap de setmana hi ha jornada de descans, i l'equip no tornarà a jugar fins el dissabte 6 de novembre a les 18:00 hores contra el Reus Deportiu B al Palau Municipal d'Esports de Cambrils.

Comenta aquest article