Informació general

Política

Podem Cambrils munta una carpa per informar del preu de la llum, l'habitatge i la retirada de l'escó al diputat Alberto Rodríguez

La carpa informativa es va muntar ahir al matí a la plaça del Pòsit

Per Lluís Rovira i Barenys

La carpa informativa de Podem es va muntar a la plaça del Pòsit, ahir al matí
La carpa informativa de Podem es va muntar a la plaça del Pòsit, ahir al matí | Lluís Rovira i Barenys

Podem Cambrils va instal·lar una carpa, ahir al matí a la plaça del Pòsit, per tal d’informar sobre el preu de la llum i el dret a l’habitatge. Pel que fa al preu de la llum, els militants de Podem repartien uns prospectes en els que s’explicaven quines són les noves mesures per abaixar fins un 20% la factura de la llum que segons ells passen per “l’aprovació d’un mecanisme per eliminar els “beneficis caiguts del cel”, regular el preu de l’energia nuclear i la hidroelèctrica i fixar un preu màxim per al gas”. Podem també aposta per garantir el subministrament mínim vital a les famílies en situació de vulnerabilitat així com “posar fi a l’estafa dels embassaments i el seu buidatge per part de l’oligopoli així com crear una empresa pública d’Energia i acabar amb les potes giratòries”. Podem, a més, també es feia ressò del que anomenen “xantatge i estafa de les grans elèctriques” pels beneficis milionaris que van fer durant la crisi de la Covid, aquest passat 2020. Pel que fa al preu de l’habitatge, Podem assegura que és “el primer govern de l'estat que regularà el preu del lloguer a través de la llei de l’Habitatge".

La retirada de l’escó al diputat de Podemos Alberto Rodríguez

D’altra banda, Podem Cambrils també informava sobre la retirada de l’escó que va patir aquest divendres el diputat de la seva formació Alberto Rodríguez per part de la presidenta del Parlament, Meritxell Batet, a instàncies del jutge Marchena. Podem informava que el diputat havia estat condemnat per una protesta feta l’any 2014 contra les retallades de la llei Wert amb unes acusacions que només se sostenen per la paraula d’un policia i que no té cap base jurídica, segons han afirmat els lletrats del Congrés.

Comenta aquest article