Societat

Aniversari

La cambrilenca Teresa Rus Palomares celebra el seu centenari

L'alcalde, Oliver Klein, la va visitar a la residència Baix Camp per felicitar-la, portar-li un ram de flors en nom de l’Ajuntament i compartir una estona amb ella i la seva família

Per Redacció

Teresa Rus acompanyada dels seus familiars i de l'alcalde Oliver Klein
Teresa Rus acompanyada dels seus familiars i de l'alcalde Oliver Klein | Cedida

La cambrilenca Teresa Rus Palomares ha complert 100 anys de vida. Ahir, l'alcalde,Oliver Klein, la visitava a la residència Baix Camp per felicitar-la, portar-li un ram de flors en nom de l’Ajuntament i compartir una estona amb ella i la seva família. L’alcalde també li va lliurar la Medalla Centenària de la Generalitat gravada amb el seu nom i l’any de naixement.  

Teresa Rus ja va celebrar el seu centenari l’any passat i aquest octubre l’ha tornat a celebrar de manera oficial, ja que, per error, al seu carnet d’identitat hi consta que va néixer el 15 d’octubre de 1921 però en realitat la data correcta és el 15 de març del 1920. Teresa Rus és originària d’Ibros (Jaén), que és una de les poblacions –juntament amb Castilléjar (Granada) i Don Benito (Badajoz)–, des d’on van arribar més immigrants a Cambrils durant les dècades del 1950 i 1960. 

Durant la celebració, l’homenatjada i la seva família van recordar diferents episodis de la seva vida com l’arribada a Cambrils o les escapades de cada any al poble natal d’Ibros per celebrar la festa local.  

Comenta aquest article