Informació general

Transport

L'Ajuntament oferirà un servei gratuït d'autobús al cementiri per Tots Sants

L'autobús urbà farà quatre viatges diaris d’anada i tornada, tres de matí i un de tarda, els dies 31 d'octubre i 1 de novembre

Per Redacció

Vista del cementiri parroquial des del viaducte del nou traçat ferroviari
Vista del cementiri parroquial des del viaducte del nou traçat ferroviari | Lluís Rovira i Barenys

L’Ajuntament de Cambrils oferirà el servei especial d’autobús gratuït per anar al cementiri els dies 31 d’octubre i 1 de novembre amb motiu de la festa tradicional de Tots Sants. L’autobús urbà farà quatre viatges diaris d’anada i tornada, tres de matí i un de tarda, per facilitar el desplaçament a les persones que vulguin anar a recordar els seus difunts. Els horaris i el mapa del recorregut del bus llançadora es poden descarregar des del web d’Aparcam  https://www.cambrils.cat/aparcam.  

Les expedicions, que connectaran la zona central del municipi amb el cementiri, sortiran del Casal de la Gent Gran a les 9:30 hores, 10:30 hores, 11:30 hores i 15:30 hores i arribaran al cementiri 17 minuts més tard amb parades a l’Estació de Bus, rambla de Jaume I, de Creu de la Missió, l'avinguda d'Adelaida, el passeig d'Albert i la plaça de Carles Roig. Les expedicions de tornada es faran a les 11 hores, les 12 hores, les 13 hores i les 17 hores i el recorregut finalitzarà a Creu de la Missió amb parades a la plaça de Carles Roig, el passeig d'Albert, el Casal Municipal de la Gent Gran, l'estació de Bus i la rambla de Jaume I. Per accedir al bus serà necessari l’ús de la mascareta en tot moment.  

Comenta aquest article