Societat

Festival

Cambrils acollirà, el proper cap de setmana, el «Llibert-Art» primer Festival d'Art Feminista del Camp de Tarragona

Per Redacció

Cartell de les activitats previstes per al proper cap de setman
Cartell de les activitats previstes per al proper cap de setman | Cedida
Cambrils acollirà aquest proper cap de setmana del 23 i 24 d'octubre, el Llibert-Art –el primer Festival d'Art Feminista del Camp de Tarragona– organitzat per l'Associació DHIDES (Dones i Homes per la Igualtat i el Desenvolupament) amb la col·laboració del Col·lectiu Ronda i el suport de la Generalitat. L'organització ha previst dues jornades d'activitats, tallers i espectacles que tindran lloc a la casa de colònies Marinada –situada al Vial del Cavet–.

Activitats per a la jornada de dissabte

La jornada de dissabte 23 s'obrirà a les 11 hores amb tallers de ioga i de defensa personal; seguirà a les 12 hores amb la performance "Sinestèsia efímera" i a les 13 hores amb una sessió de vermut musical. A les 16 hores es farà el cafè-col·loqui titulat "Una ronda per la llibertat" amb Pilar Casas, del Col·lectiu Ronda –mecenes d'aquest festival– i experta en desigualtats de gènere en l'àmbit laboral, de salut i de la seguretat social. A les 18 hores tindrà lloc un espectacle de dansa i a les 19.30 hores una mostra de dansa africana. A partir de les 21.30 hores es farà un concert recital amb Maria Ruiz i Noelia Morgana; a les 23 hores serà el torn de la banda musical "Tongo" i la jornada es clourà a la mitjana amb Dj Luna.

Activitats per a la jornada de diumenge

 
L'endemà diumenge s'obrirà el programa a les 10 hores amb un taller d'art-teràpia i diferents tallers de ioga i col·loquis; a les 11 hores hi haurà el teatre "Entre nubes " amb la companyia Dos de Tres; seguirà amb un recital de poesia amb Libia Arias i un vermut musical amb les Xiclettes i Elles Music Band. A la tarda, a partir de les 16 hores, seguiran les activitats amb diferents tallers i col·loquis. Finalment, es clourà el festival amb les XL i el seu espectacle "Abandónate mucho".

L'entrada d'un dia té un preu de 20 euros, mentre que per a tot el cap de setmana –amb allotjament i esmorzar inclòs– el preu és de 50 euros. Els menors de 16 anys no hauran de pagar entrada, però hauran d'anar acompanyats d'un adult. Les entrades es poden comprar a la següent adreça: https://proticketing.com/neuronacultural/ca_ES/entradas/evento/21478. Per a més informació es pot consultar la pàgina web: https://www.liberlab.es/450376613 i el perfil  d' Instagram @femllibert_art.

Comenta aquest article