Informació general

Reivindicació

Es col·loquen estelades a diferents punts del port com a contrapunt de la diada del 12 d'Octubre

Aquesta acció es va fer ahir a la tarda i va anar a càrrec de membres de l'ANC local, les Àvies i Avis per la llibertat i el CDR

Per Lluís Rovira i Barenys

Estelada col·locada en una de les portes d'accés a les passarel·les del port
Estelada col·locada en una de les portes d'accés a les passarel·les del port | Cedida

Ahir al vespre es va fer una penjada d'estelades a diferents indrets del Port de Cambrils, en una acció reivindicativa portada a terme diferents persones. L'acció es va iniciar a les lletres de Cambrils del passeig de les Palmeres i va continuar per diferents punts del port, com ara la barana del moll de pesca, els accessos a les passarel·les i va seguir en diferents suports de la façana del port així com de les places de l'Església de Sant Pere i del Pòsit. Aquesta acció s'emmarcava en el 12 d'Octubre, dia anomenat de la "Hispanidad" i com a contrapunt del significat que l'estat espanyol ha donat a aquesta diada.

Precisament ahir va fer 10 anys, el 12 d'octubre de 2011, d'una primera acció reivindicativa en motiu d'aquesta diada i que va consistir en la col·locació d'una pancarta al pont de la via del tren en la que hi posava "Catalonia is not Spain" així com la col·locació d'una estelada a la punta de l'escultura de la vela, situada a la rotonda de davant la seu del Patronat de Turisme. Aquesta acció es va fer la nit abans i va estar reivindicada per l'anomenat "Comando Llobarro".

Estelada col·locada a les lletres de Cambrils, al passeig de les Palmeres / Foto: cedida

 

Comenta aquest article