Societat

Mostra

La Mostra de Vi i Gastronomia tanca avui les portes amb els darrers tastos guiats i maridatges

El certamen ha enregistrat una gran afluència de visitants i ha hagut de restringir l'accés al recinte en algun moment dels darrers tres dies per no superar la capacitat permesa

Per Lluís Rovira i Barenys

Animació musical en el marc de la Mostra del Vi i la Gastronomia, ahir al vespre
Animació musical en el marc de la Mostra del Vi i la Gastronomia, ahir al vespre | Lluís Rovira i Barenys

La 11a edició de la Mostra de Vi i Gastronomia "Cambrils, entrada al País del Vi" entra, avui, al seu cinquè i darrer dia d’activitat. Durant la jornada d’avui encara hi ha l'oportunitat d'assistir al darrer tast guiat de la Mostra, a partir de les 20 h a l’escenari de l’auditori, així com al showcooking, maridatge i degustació que a les 19 h faran conjuntament el restaurant Casa Macarrilla 1966 i Torelló Viticultors, també a l’escenari de l’auditori. L’ambientació musical d’aquest vespre la posarà Agustín Aspa y su grupo Habana, a l’escenari de la pèrgola.

Gran afluència de visitants durant tots els dies de la Mostra

Després que l’any passat no es pogués celebrar la Mostra del Vi a causa de les restriccions de la pandèmia, enguany aquest certamen ha retornat amb força i amb una gran acceptació i afluència de gent. Amb l’excepció del passat divendres, la resta de jornades de la mostra s’ha hagut de restringir l’accés de visitants en algun moment o altra per haver-hi l’aforament complet. La gent ha pogut gaudir d’una Mostra plena d’activitats, que en aquesta edició ha col·locat més taules i cadires que mai al llarg del recinte del parc del Pescador.

Ple total de públic assistent, ahir al vespre, a la Mostra de Vi i Gastronomia / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article