Contundent victòria del Cambrils Unió davant el Montblanc que el manté en els llocs capdavanters

Tot i las baixes de Menacho, Lladó, Agüero i Marc Benito, el Cambrils Unió es va imposar amb claredat al Montblanc per un contundent resultat de 5 gols a 0

El Cambrils Unió es va imposar per un contundent 5 a 0 al Montblanc en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                           Segona Catalana                    Subgrup 8 A

Cambrils Unió 5 - Montblanc 0

Gols: 1-0 m. 7 Ikaro; 2-0 m. 40 Ikaro; 3-0 m. 61 Miki; 4-0 m. 81 Miki i 5-0 m. 89 Miki
Àrbitre: Andrea Tena, bé, no va mostrar cap targeta
Alineació: Ramon, Maxi (Roger Carrió m. 61), Ian Coit, Domínguez, Roger Cunyat, Rubio (Salifou m. 66), Miki, Palau, Sebas (Pau Alberich m.72), Ikaro i Amin (Pau Prados m. 61).

Tot i las baixes de Menacho, Lladó, Agüero i Marc Benito, el Cambrils Unió es va imposar amb claredat al Montblanc per un contundent resultat de 5 gols a 0. Això fa que l'equip cambrilenc es col·loqui com a primer del seu grup amb els mateixos 10 punts que el Reddis i el Riudoms, als quals guanya per més gols marcats. Del partit disputat aquest passat dissabte a la tarda cal destacar dos jugadors. Per una banda Ikaro, que va fer dos gols i va donar dues assistències de gol amb una gran demostració de bon futbol. I per una altra banda Miki, que va fer tres gols i per poc no aconsegueix el quart gol quan ja gairebé es cantava i que un defensor del Montblanc va treure de sota els pals.

La primera part del partit va estar marcada pel domini i el control del Cambrils Unió que va tirar entre els tres pals en set ocasions, de les quals va aconseguir dos gols. El Montblanc, per la seva part, no va ser capaç de tirar a porta amb tots els 45 primers minuts. Al primer minut del segon temps es va produir el primer xut a porteria de l'equip visitant, que va fer lluir al porter Ramon. A part, el Montblanc i van disposar de dues ocasions més, molt ben resoltes pel porter local. El Montblanc va estirar línies per reduir l'avantatge dels locals, però el Cambrils Unió al contraatac i mitjançant Miki, va aconseguir tres gols més, i va disposar de més ocasions per ampliar encara més el marcador.

Aquest proper dissabte el Cambrils Unió jugarà el proper partit de lliga al camp del Riudoms, equip que es troba empatat a punts amb el Cambrils Unió al capdamunt de la taula classificatòria.