Hoquei

Ajustada derrota del Cambrils CH a la pista del CN Reus Ploms en el segon partit de la temporada

Imatge del primer partit de lliga del Cambrils CH, el dissabte 2 d'octubre
Imatge del primer partit de lliga del Cambrils CH, el dissabte 2 d'octubre | Berta Ruiz

Hoquei patins          Segona Catalana   Grup 3A

CN Reus Ploms 7 - Cambrils CH 6

En el segon partit de lliga, el Cambrils CH va caure derrotat per un ajustat resultat de 7 a 6 a la pista del CN Reus Ploms. Els cambrilencs es van avançar en el marcador amb un xut de falta des de la frontal de l'àrea que va transformar Nil Torres. El mateix jugador va ser l'encarregat d'anotar el segon per al Cambrils i obrir una petita escletxa en el marcador. Poc després, el jugador cambrilenc Toni Espeja va ser sancionat amb una targeta blava i un jugador local va retallar distàncies anotant un llançament de falta directa. El mateix jugador que havia anotat el primer per al Reus va posar l'empat a dos en el marcador. Amb l'empat en el lluminós, els locals van anar a per totes i fruit d'un atac de dos contra dos van capgirar el marcador. Els cambrilencs van seguir lluitant i Francesc Arcos situava novament l'empat a tres després de desviar un xut exterior. Tot seguit Toni Espeja posava per davant en el marcador al Cambrils en rebre una bona passada de Pol Ortiz, situant el 3 a 4, amb el què es va arribar al descans.

A l'inici del segon temps, Nil Torres va fer el cinquè després de transformar una falta directa. A partir d'aquí, el Cambrils no va saber administrar la seva renda. El Reus ho aprofitava per retallar diferències fent el 4 a 5 i, pocs minuts després anotava l'empat a 5 gols. Immersos en aquest dinàmica, els locals van anar a per totes i van fer el sisè de falta directa, mentre que Pol Ortiz empatava amb un fort xut des de la frontal que va entrar per l'escaire. Finalment, el CN Reus va anotar el gol de la victòria i es va endur el triomf.

Aquest cap de setmana, l'equip tindrà jornada de descans. El dissabte 16 d'octubre reprendrà la competició rebent a casa a l'Hoquei Casal l'Espluga, a les 19 hores.