El Mediterrani s'estrena amb una derrota a casa davant la Sénia

L'equip cambrilenc no es va trobar còmode en cap moment i no va poder desenvolupar el seu joc davant un rival força intens en el seu joc

Un moment del partit entre el Mediterrani i la Sénia, disputat el passat diumenge al migdia | Berta Ruiz

Futbol sala                   Divisió d'Honor Catalana                 Grup 3

CFS Mediterrani 2 - AES La Sénia 5

El Mediterrani ha començat amb mal peu la lliga 2021-2022 amb una severa derrota a casa davant la Sénia en el partit que es va disputar aquest passat diumenge al matí. A l'equip cambrilenc no li sortia res i tal com ho ha explicat l'entrenador de l'equip, Quim Manresa, a revistacambrils.cat, va ser un partit frustrant, un partit que vols i no pots. Des del principi no ens acabàvem de trobar a gust a la zona d'elaboració del nostre joc; la nostra aposta és la construir, la d'intentar jugar sempre la pilota i fer una defensa en zona altra i ens vam trobar un rival que no ens deixava fer el nostre joc, i que cada vegada que arribava ho feia amb molt de perill".

La primera part del partit va acabar amb un 0 a 3, amb un pal i un doble penal que la Sénia va fallar a l'últim segon mentre que el Mediterrani va disposar de moltes ocasions de dos contra u, d'u contra el porter, de tres contra dos però tot i això van ser incapaços d'obrir la llauna. A la segona part l'equip cambrilenc va intentar revertir aquesta dinàmica i fins i tot va tenir un penal a favor però la impressió era la mateixa que a la primera part i el gol seguia sense arribar i fins i tot la Sénia va marcar el 0 a 4. No va ser fins que es va fer el joc de 5 contra 4 que no va arribar el primer gol local, gol en pròpia porteria de la Sénia a falta de quatre minuts per a la finalització del partit. Un minut després aconseguia fer pujar el 2 a 4, obra de Vladislav però la Sénia va sentenciar en el darrer minut marcant el 2 a 5 final.

Aquest proper dissabte el Mediterrani jugarà a la pista del Vinyols.