Informació general

Licitació

L'Associació de Xiringuitos demana als jutjats la suspensió cautelar del procés de licitació

L’Associació manté que aquest ha estat un procés hermètic i il·legal i remarca que la improvisació i les males formes s’han repetit al llarg de tot el procediment de licitació dels xiringuitos

Per Redacció

Xiringuito a la platja del Regueral, aquest estiu
Xiringuito a la platja del Regueral, aquest estiu | Lluís Rovira i Barenys

L’Associació de Xiringuitos de Platges de Cambrils ha presentat dos contenciosos administratius als jutjats de Tarragona contra el procés de licitació de les guinguetes del municipi per als propers quatre anys i en demana la suspensió cautelar. Així es decidia, per unanimitat, a l’assemblea de l’entitat després que l’Ajuntament del municipi anunciés que s’havien acceptat disset de les dinou ofertes que s’han presentat al concurs de licitació de les guinguetes.

L’Associació manté que aquest ha estat un procés hermètic i il·legal i remarca que la improvisació i les males formes s’han repetit al llarg de tot el procediment de licitació dels xiringuitos. A més, creu que el fet que cada licitador pogués presentar-se a tres lots sense cap garantia inicial pot fer augmentar el nombre de lots declarats deserts. Segons els professionals del sector, d’aquesta manera “les empreses podrien retirar algunes propostes i agafar només aquelles guinguetes que els resultin més rendibles. L’objectiu de l’Associació de Xiringuitos de Platges de Cambrils ha estat sempre defensar els interessos del sector i l’excel·lència del model turístic i gastronòmic de Cambrils".

Des de l’entitat es mostren oberts al diàleg fins al darrer moment amb el nou equip de govern de Cambrils, amb qui encara esperen trobar-se per mirar de desencallar el conflicte creat al voltant del procés.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comenta aquest article