Handbol

El CH Cambrils debuta a la lliga amb una treballada victòria contra La Salle Bonanova

Un moment del partit que va enfrontar al CH Cambrils contra La Salle Bonanova, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Tercera Catalana sènior masculina

CH Cambrils 22 - H.La Salle Bonanova Júnior 19

Primera victòria de l'equip sènior del CH Cambrils en seu retorn a la competició després de dos anys d'aturada. No va ser un partit gens fàcil en el debut a la banqueta del tècnic local Claudi Olivé. La Salle Bonanova –un equip molt ràpid– es va avançar durant tota la primera part i els locals, que sempre van anar per darrere en el marcador, no aconseguien mai tenir controlat el partit. La primera part va acabar amb un ajustat 11 a 12, amb mínim avantatge per a l'equip visitant.

La segona part va seguir la mateixa tònica. El CH Cambrils, que va fallar moltes ocasions, no aconseguia posar-se al davant fins que van ajustar la defensa i els porters cambrilencs van començar a aturar-ho tot. Això va facilitar la remuntada dels cambrilencs i va permetre aconseguir la victòria.
En la propera, l'equip cambrilenc es desplaçarà a la pista del Sant Andreu de la Barca, aquest proper dissabte a les 19.30 hores.