Atletisme

Els atletes cambrilencs assoleixen cinc posicions de podi en la 1a Jornada del Campionat de Catalunya de tardor

Noa Anton va assolir la primera posició als 60 metres tanques i als 60 metres llisos | Cedida

Aquest passat dissabte es va disputar, a l'estadi Joan Serrahima de Barcelona, la 1a. Jornada del Campionat de Catalunya de Tardor. Es tracta d’una competició dirigida a les categories S-10, S-12, S-14 i S-16 a fi i efecte de completar la temporada que, per segon any, s’allargarà fins el 31 de desembre. S'han previst quatre jornades classificatòries, on s’aniran disputant totes les proves. Els vuit primers classificats de cada prova i categoria, disputaran una 5a jornada final.

Per part del Club Atletisme Cambrils 12 van ser els atletes que van participar en aquesta jornada. El seu rendiment va ser excel·lent, doncs nou d'ells es van classificar per a la jornada final:

(MMP : Millor Marca Personal)

Tot i que els entrenaments han començat fa només 15 dies, els i les atletes han estat a un nivell similar al que tenien a l'acabar la temporada d'entrenaments al juliol. Fins i tot tres d'elles han millorat la seva marca personal. Fruit d'aquest estat de forma han assolit cinc posicions de podi, que caldrà refermar a la jornada final.

A dalt, Clàudia Nolla als 300 metres tanques; al centre, Alba Guijarro en la prova de salt d'alçada i, a sota, Enzo Maté en els 2.000 metres llisos