Societat

Solidaritat

Torna el «Posa't la gorra», el 13 de novembre, a PortAventura

Les entrades, que tenen un preu de 27 euros amb la gorra inclosa, es poden comprar fins al 12 de novembre

Per Redacció

Cartell de la propera edició del "Posa't la gorra" prevista per al 13 de novembre
Cartell de la propera edició del "Posa't la gorra" prevista per al 13 de novembre | Cedida

Aquest 2021, l’AFANOC Tarragona celebra 19anys del “Posa’t la Gorra!”. Dinou edicions plenes de festa, alegria, gorres de tots els colors i dissenyadors i, sobretot, molta solidaritat. És la campanya més important i representativa de l’associació, i la primera font de recursos per finançar els serveis que oferim des de les delegacions, els hospitals i la Casa dels Xuklis a totes les famílies amb un infant o adolescent amb càncer. Per aquest motiu, el proper 13 de novembre, l'objectiu és tornar a omplir PortAventura Park de gorres.

Malgrat que l’edició d’enguany tindrà un format diferent degut a les restriccions de la COVID-19, tothom que vulgui podrà visitar el parc a un preu reduït: entrada més gorra per només 27 euros. Aquestes es podran comprar del 4 d’octubre al 12 de novembre al web www.posatlagorra.org. Pel que fa a la gorra, dissenyada per la marca Natura, es podrà recollir el mateix dia del “Posa’t la Gorra!” a l’estand de l’AFANOC ubicat a la plaça de la Xina del parc temàtic de les 10.30 a les 14 h; o en qualsevol de les tres delegacions de l’AFANOC: Tarragona (C/ Adrià 9, baixos), Lleida (C/ Quatre Pilans 7 baixos) o Barcelona (C/ Hipàtia d’Alexandria 5-7) fins al 12 de novembre presentant l’entrada.

El “Posa’t la Gorra!” és una jornada per gaudir de l’ambient, les atraccions i els espectacles, però sobretot, és una oportunitat per ajudar-nos a l’AFANOC a continuar al costat dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies i a mantenir la gratuïtat dels serveis que els oferim

Comenta aquest article