Esports

Bàsquet

Contundent triomf del CB Cambrils a la pista del CB Constantí en el seu primer partit de lliga

Per Redacció

Equip sènior masculí del CB Cambrils, en un amistóst disputat aquest passat mes de setembre
Equip sènior masculí del CB Cambrils, en un amistóst disputat aquest passat mes de setembre | Cedida

Tercera Categoria

CB Constantí 52 - CB Cambrils 87

Àlex Rodríguez (13), Pere Tost (6), Rubén Molina (1), Oscar Font (9), Ferran Torres (20), Marc Gené (1), Guillem Àlvarez (9), Joan Berenguer (13), Pau Escrivà (10), Enric Maduell (2), Rubén Martínez (3)

5 Triples (1 Rodriguez, 1 Berenguer, 2 Escrivà, 1 Martínez). 18/29 Tirs lliures. 20 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 14-24 / 13-21 / 14-18 / 11-24

Primer partit del sènior masculí en la segona jornada de competició –en la primera li va tocar descansar–, que va aconseguir la victòria al camp del CB Constantí Black, on l'àmplia banqueta dels cambrilencs va ser determinant en el resultat final.

El primer quart començava amb un parcial de 2-10 a favor en els tres primers minuts. Ampliant l’avantatge amb un altre de 5-11 faltant 2 minuts per acabar el quart (7-21). Amb una petita reacció dels locals es va arribar al 14-24 del final del quart. El segon període va començar amb predomini de les defenses d’ambdós equips i s’alternaven les cistelles. La diferència va estar en l’encert des de la línia de tirs lliures, que ajudava als cambrilencs a ampliar la diferència en el marcador. Es va arribar al descans amb un 27-45 tranquil·litzador.

En la represa, conscients que el CB Constantí Black buscaria la reacció, el CB Cambrils va sortir molt concentrats i no es van deixar sorprendre. Les petites embranzides que tenien els locals, de seguida eren contrarestades pels jugadors blaus. Arribant al final del tercer quart amb un ampli 41-63. La rotació de banqueta que disposava el CB Cambrils, va fer que en l’inici de l’últim quart sortissin més endollats, i aconseguint un parcial de 4-11 en els 5 primers minuts del període, trencaven definitivament el partit. Amb una bona defensa i bones sortides al contraatac s’ampliava la diferència fins arribar al 52-87 final.

El proper de l'equip serà el diumenge 10 d'octubre a les 12:15 hores contra El Carme Bàsquet, al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article