Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Ball

El II Trofeu l'Hospitalet de l'Infant de ball es disputarà aquest diumenge 3 d'octubre

És una competició organitzada pel CBE Wapacha, amb la col·laboració de l’Ajuntament, puntuable per al rànquing de la Federación Española de Baile Deportivo

Per Redacció

Imatge del cartell del Trofeu de Ball que tindrà lloc a l'Hospitalet de l'Infant, el proper diumenge
Imatge del cartell del Trofeu de Ball que tindrà lloc a l'Hospitalet de l'Infant, el proper diumenge | Cedida

Un total de 320 ballarins/es participaran el proper diumenge 3 d’octubre en el II Trofeu L’Hospitalet de l’Infant, una competició de ball organitzada pel CBE Wapacha (el club associat a les escoles de ball Wapacha Reus) amb la col·laboració de l’Ajuntament, puntuable per al rànquing de la Federación Española de Baile Deportivo.

Aquest esdeveniment esportiu se celebrarà al pavelló esportiu de l’Hospitalet de l’Infant, ubicat al carrer Tivissa 6 de l’Hospitalet de l’Infant, de les 9 a les 20 h, aproximadament, amb l’aforament limitat i totes les mesures de seguretat per la COVID-19.

La competició es dividirà en cinc blocs:

- Combinat

- Junior/Youth/Adult: Estàndar i Latino

- Senior: Estàndar i Latino

- Single

- Dansa coreogràfica

En aquestes modalitats competiran les persones participants, de procedència diversa (Catalunya, Mallorca, Madrid, Aragó i València) i edats compreses entre els 4 i els més de 70 anys.

Qui vulgui assistir-hi com a públic pot comprar les entrades el mateix diumenge al pavelló esportiu. El preu per persona és de 10 euros; i per als menors de 10 anys, de 6 euros.

L’Ajuntament sortejarà 10 entrades a la seva pàgina de Facebook: (https://www.facebook.com/vandellosihospitalet.cat) entre els seus seguidors/es.

Comenta aquest article