Informació general

Concentració

La concentració setmanal de les Àvies i Avis aixeca una gran expectació

La gran afluència de visitants, ahir al Barri Antic, els va fer reconsiderar la recuperació del recorregut pels voltants del mercadet ambulant

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la concentració d'ahir de les Àvies i Avis, a la plaça de la Vila
Un moment de la concentració d'ahir de les Àvies i Avis, a la plaça de la Vila | Cedida

La concentració setmanal de les Àvies i Avis per la Llibertat, ahir, havia de recuperar el recorregut cap el passeig d'Albert, pel costat del mercadet ambulant, tal com es venia fent abans de la pandèmia. Però la gran afluència de visitants que ahir hi havia al Barri Antic i concretament a la plaça de la Vila els va fer reconsiderar aquesta opció i van decidir romandre a la plaça. Molts d'aquests visitants seguien amb atenció la concentració i l'enregistraven. El ressò internacional de la detenció del president Puigdemont a Sardenya, la setmana passada, sembla ser que alguna cosa hi ha tingut a veure.

En l'apartat d'avisos, es va recordar que aquest proper diumenge hi haurà concentració al port, al costat de les escales reials, a les 12 h, i es va demanar que tothom que hi acudeixi porti una estelada ja que la concentració coincidirà amb el 3 d'octubre. També es va recordar que el dilluns 4 d'octubre el president Puigdemont té la vista judicial a Sardenya. A banda, es va informar que aquest divendres, 1 d'Octubre, el Casal Popular el Polvorí fa un acte per rememorar el quart aniversari del referèndum. Després d'això es va iniciar el cant de l'Estaca, seguit dels crits i consignes habituals per tancar la concentració amb el cant dels Segadors.

Comenta aquest article