Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Cinema

L'Auditori de l'Hospitalet de l'Infant acollirà, demà, la projecció de la pel·lícula «Una dona il·legal» en el marc del Cicle Gaudí

Per Redacció

cartell de la pel·lícula
cartell de la pel·lícula | Cedida

Demà dijous, 23 de setembre, a partir de les 19 h, està prevista la projecció de la pel·lícula "Una dona il·legal" al Teatre-Auditori de l'Hospitalet de l'Infant, en el marc de la programació del Cicle Gaudí, el Circuit Estable de Cinema Català. Ramon Térmens, director i coguionista de la pel·lícula; i Daniel Faraldo, actor protagonista i coguionista, presentaran aquest thriller amb rerefons social, abans de la projecció; i després oferiran una xerrada col·loqui als espectadors/es.

Sinopsi de la pel·lícula: En Fernando Vila (Daniel Faraldo) és un advocat d’immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d’una jove kosovar, la Zita Krasniqi (Klaudia Dudová).
Tot canvia quan la noia apareix morta al CIE (Centre d’Internament d’Estrangers) i les autoritats declaren que s’ha suïcidat. En Fernando busca l’ajuda de l’única amiga de la víctima, la Juliet Okoro (Yolanda Sey), una immigrant nigeriana atrapada en una xarxa de prostitució. Mentre el Fernando prova d’esclarir els fets, troba la fèrria oposició del cap de policia Oriol Cadenas (Isak Férriz) i aviat comença a descobrir la corrupció, els abusos sexuals i els “falsos suïcidis” que tenen lloc dins del sistema de deportacions de l’Estat espanyol.

L'activitat està organitzada per la regidoria de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant amb la col·laboració de Ràdio l’Hospitalet de l’Infant. El preu de l'entrada és de 4,50 euros / preu especial 3 euros amb el carnet de les biblioteques públiques i carnet Jove (aforament limitat).

 

Comenta aquest article