Esports, Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Triatló

Més de 250 triatletes participen en el Triatló de l'Hospitalet de l'Infant

Marc Terrats i Agnès Abella van guanyar en la modalitat Olímpica; i Roger Miravet i Aina Güell, en la modalitat Sprint

Per Redacció

La sortida de la Triatló de l'Hospitalet de l'Infant es va fer des de la platja de l'Arenal
La sortida de la Triatló de l'Hospitalet de l'Infant es va fer des de la platja de l'Arenal | Cedida

Més de 250 triatletes van participar, aquest passat dissabte 18 de setembre, en el Triatló de l’Hospitalet de l’Infant, segona prova del circuit Sailfish Just Tri Series, el circuit de triatló més gran de Catalunya. En modalitat Olímpica, els vencedors van ser Marc Terrats, amb un temps de 02:11:09; i Agnès Abella, amb un temps de 2:26:51. Els primers classificats en modalitat Sprint han estat Roger Miravet i Aina Güell, amb un temps de 01:00:32 i 01:14:25 respectivament.

Dues modalitats, Olímpica i Sprint

El Triatló de l’Hospitalet de l’Infant ha acollit dues modalitats diferents: la categoria Olímpica (1500m natació – 39km ciclisme – 10km cursa a peu) i la categoria Sprint (750m natació – 20km ciclisme – 5km cursa a peu). Totes les modalitats van ser individuals, ja que per protocol de la Covid-19 no es poden disputar per relleus.

La prova, organitzada per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant sota la direcció tècnica d'Sport No Limit,  va donar el tret de sortida el dissabte 18 de setembre a les 17 h a la Platja de l’Arenal, des d’on els triatletes van nedar inicialment per encarar
després el circuit de bicicleta per la carretera N-340. Per últim, un privilegiat sector de cursa a peu al llarg del Passeig de l’Arenal va ser el darrer repte de les persones participants abans de creuar l’arc d’arribada.

Comenta aquest article