Informació general

Política

L'exalcalde Robert Benaiges critica el pacte de la moció de censura i considera «molt trist» per Cambrils «veure en mans de qui quedarà»

Per Redacció

Imatge de Robert Benaiges en un debat del grup Arena, l'octubre de 2019
Imatge de Robert Benaiges en un debat del grup Arena, l'octubre de 2019 | Lluís Rovira i Barenys

El que va ser alcalde de Cambrils durant deu anys, en diferents mandats, –Rober Benaiges– ha criticat durament el pacte que ha propiciat la moció de censura contra l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza. En un primer comentari a facebook, Benaiges considera que "tot em sembla molt trist –no pels personatges, els del govern i els de l'oposició– sinó per Cambrils, per veure en mans de qui quedarà". L'ex alcalde també té paraules molt crítiques pel paper del que va ser el seu partit, el PSC, fins que el va abandonar, i on va coincidir amb Oliver Klein que va ser va ser expulsat de la formació socialista.

Robert Benaiges acusa Oliver Klein de "traïdor de traïdors" tant ara al Nou Moviment Ciutadà, com en el seu moment al Partit dels Socialistes de Catalunya, i es pregunta perquè no va fer aquest pacte al inici de la legislatura municipal, per respondre ell mateix  que "suposo que és una qüestió genètica. L'impuls de la traïció. Li agrada l'ofici".

També acusa al PSC, partit en el que va militar Klein fins que va ser expulsat,"d'irresponsables" per secundar la moció de censura encapçalada per l'ex regidor socialista. Benaiges atribueix a l'actual segon tinent d'alcalde del NMC i membre de l'equip de govern de Camí Mendoza, d'impedir que el PSC guanyés els comicis locals del 2011 amb els vots dels electors socialistes.
L'ex alcalde socialista de Cambrils acusa l'actual direcció del PSC local de conduir el partit a la irrellevància convertint-lo de la primera força política local, en la quarta o en la cinquena, i lamenta que a més d'entregar a Oliver Klein la primera autoritat municipal, es faci un acord amb el Partit Popular i Ciutadans.

Comenta aquest article