Informació general

Transport

L'autobús urbà inicia el servei de la temporada d’hivern

Per Redacció

Imatge d'arxiu de busos a la parada del passeig de La Salle
Imatge d'arxiu de busos a la parada del passeig de La Salle | Berta Ruiz

El bus urbà municipal inicia els horaris de la temporada d’hivern avui dissabte 11 de setembre. El servei compta amb tres línies que possibiliten l’enllaç des dels barris als punts més generadors de mobilitat: L1 (la zona Llevant), L2 (la zona Ponent) i L3 (la zona centre).  

L’horari de dilluns a divendres serà el pràcticament el mateix que la temporada passada exceptuant ajustos de temps puntuals. El servei dels dissabtes serà exactament igual que l’hivern passat. Com sempre, els dimecres al matí, amb motiu del mercadet ambulant, el bus no passarà per les parades de l'avinguda del Mil·lenari i del passeig d'Albert.  

Tots els horaris i recorreguts es poden descarregar des del web: www.aparcam.cat. També es podran demanar els horaris en els punts habituals: Ajuntament i equipaments municipals, el Patronat de Turisme, a parades urbanes i als mateixos autobusos. A més als usuaris residents que disposen de la targeta T-BUS se’ls facilitarà la informació per correu electrònic.    

Obligatorietat de l’ús de la mascareta  

Per tal de preservar la seguretat, s’estableix l’obligatorietat de la mascareta per poder fer ús del transport urbà de Cambrils.  

Targeta T-BUS per als residents  

La targeta de Cambrils T-BUS per a residents permet fer tants viatges com es vulgui amb els autobusos urbans fins a finals d’any. Es pot obtenir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament i té un cost de 10 euros anuals.  

Comenta aquest article