Informació general

El secretari general del PP, Rafael Luna, presideix la presentació de la candidatura cambrilenca

Per Lluís Rovira i Barenys



D'esquerra a dreta: Anton Callau, Carme Cros, Rafael Luna i la presidenta comarcal del PP Dolors Compte
El secretari general del PP, Rafael Luna, va presidir la presentació de la llista de la formació local en un acte que va tenir lloc el passat divendres 4 de maig al vespre, a les instal·lacions de l'hotel Port Eugeni.
Rafael Luna va destacar la renovació de la llista del PP a Cambrils així com el fet que estigui encapçalada per Carme Cros. Luna va voler destacar que el PP no considera les dones una quota, "les dones hi són perquè hi han de ser i la Carme hi és perquè hi ha de ser i val per ser-hi. Jo penso que serà una bona alcaldessa de Cambrils, n'estic plenament convençut. És una dona que s'ha dedicat i es dedica a l'ensenyament, han passat molts alumnes per les seves mans i ella ha sabut impregnar el que és societat i servei. Jo penso que la dona que transmet valors com ella transmet a l'ensenyament és sens dubte un recolliment després d'aquests ciutadans que avui ja voten. Per tant, jo penso que a Cambrils farem un bon resultat i que tindrem la Carme com a alcaldessa".

El secretari general del PP també va destacar que Carme Cros és una dona "que ha vingut a ocupar l'espai que el PP vol ocupar a Catalunya, la centralitat i la catalanitat. Ella és un dels millors exponents del que és el projecte del PP a Catalunya".

Per la seva part, la cap de llista del PP va manifestar que tenia moltes expectatives i molta il·lusió, "la meva fita és ser la primera alcaldessa de Cambrils i crec que amb la decisió dels votants això serà possible".

Cinc línies bàsiques

La presentació de la llista va reunir un centenar de persones. Primer de tot, el regidor Anton Callau va anar presentant tots els components de la candidatura del PP. A continuació va ser el secretari general del PP qui va fer el seu parlament davant el públic present.

La cap de llista del PP, Carme Cros, va tancar l'acte. En el seu parlament Cros va repassar els cinc principals eixos sobre els quals es basa el programa electoral del PP, que són la millora de la sanitat, la promoció d'habitatge públic tant de lloguer com de propietat, l'increment dels efectius de la Policia Local per a la millora de la seguretat, l'elaboració d'un pla d'aparcaments i de transport públics, i, finalment, la racionalització i el control de la despesa pública per tal d'evitar "el malbaratament sense sentit".

L'acte es va tancar amb un piscolabis per a tots els assistents.

Comenta aquest article