Cultura

S'inaugura l'exposició de pintura a l'oli "Art-21", del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny

Per Berta Ruiz



Imatge del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny que participen en l'exposició de pintura
El passat divendres al vespre es va inaugurar a la Sala Àmbits del Centre Cultural i Ocupacional l'exposició de pintura a l'oli del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny "Art-21".

A l'acte d'inauguració hi van ser presents la regidora de Cultura –Neli Queral– i la regidora de Benestar Social –Rosa M. López–, que van acomiadar-se emocionades de la "política pública, però no de l'activa", ja que per a la regidora de Cultura i Festes aquest era el darrer acte que feia com a regidora amb un dels col·lectius del seu barri; recordem que ni Neli Queral ni Rosa M. López repeteixen en les llistes del PSC en els propers comicis electorals. També hi van ser presents la presidenta del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny –Obdúlia Boada–, la professora de pintura Marta Argentina i una àmplia representació del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny que fan l'activitat de pintura.

En declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, Obdúlia Boada es mostrava molt satisfeta de poder oferir un any més una mostra dels treballs realitzats per totes les alumnes durant el curs. Aquest curs de pintura ha estat actiu en els darrers 9 anys i en aquesta edició ha acollit 24 dones del total de 34 sòcies que té el col·lectiu. Segons explicava, "és un incentiu per nosaltres poder exposar cada any en aquesta sala. Cada any ens anem superant i ens agrada quedar bé. A més, crec que és una exposició que ha quedat molt bé i estem molt contents". La presidenta del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny també explicava els preparatius que es duen a terme abans de l'exposició, "quan falta poc per a l'exposició, ens dediquem a escollir temes. Altres anys havíem donat un tema fix. Per exemple, altres anys va ser Cambrils o la Mediterrània i enguany com que no ens decidíem hem fet tema lliure".
En total, l'exposició consta d'una trentena de quadres fets amb olis i d'altres tècniques i materials, com cartrons i papers de diaris per aconseguir textures ben diferents i originals.

L'exposició de pintura a l'oli del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny "Art-21" es podrà visitar a la Sala Àmbits fins al proper 21 de maig.

Comenta aquest article