Esports

Tir olímpic

El Club de Tir Olímpic Cambrils acull una tirada de pneumàtica i les primeres fases del campionat de Catalunya d'estàndard

Per Redacció

Les tirades es van dur a terme a les instal·lacions del Club de Tir Olímpic Cambrils
Les tirades es van dur a terme a les instal·lacions del Club de Tir Olímpic Cambrils | Cedida

Amb motiu de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, el Club de Tir Olímpic Cambrils va celebrar –els passats 28 d'agost i 4 de setembre–, diverses competicions oficials. El primer dissabte es va disputar una tirada de pneumàtica amb armes curtes i llargues, a la galeria d'aire; mentre que el segon dissabte, es van dur les primeres fases del campionat de Catalunya d'estàndard, a la galeria de tir esportiu del club.

Hi van competir aquells socis que s'havien inscrit prèviament a les instal·lacions del club. En la primera tirada –controlada pels àrbitres locals Francisco Salinas en la galeria i Joan Carreras com a àrbitre de taula– hi van prendre part un total de 16 esportistes. En la segona tirada s'hi van sumar 21 tirades, en una prova que va ser controlada pels àrbitres locals Jordi Amorós en la galeria i Joan Carreras en la taula. En aquesta ocasió, les competicions van tenir la participació especial de l'instructor local Santiago Pleguezuelo i Francisco Javier Vernet, membre de la junta directiva del club. En acabar la competició va tenir lloc el lliurament de trofeus, cedits per l'Ajuntament de Cambrils.

Les classificacions

Es van entregar premis als tres primers classificats de cada categoria: en pneumàtica per a juvenils i infantils i, en estàndard per a la 1a classe, 2a classe i 3a classe. L'ordre de la classificació general en pneumàtica va ser el següent: Pablo Garcia Haro, Roger Pleguezuelo Bellmunt, Ariadna Moreno Pleguezuelo, Santiago Pleguezuelo Bellmunt, Juan Gabrial Rajahmuda Matas, Iris Papió Pous, Cristina Galdaba Bueno, Sergio Rodríguez Teba, Jordi Francesc Balañà Arbó, Joan Pallarès Piqué, Josep M. López Castellví, Fernando Juan Collado Simón, Jordi Amorós Vidal, Lluís Maria Calderó Cabré, Rafael Luis Domínguez Val i Héctor Vila Cerdà.

En la tirada "esportiva", la classificació va ser la següent: Jordi Francesc Balañà Arbó, David Ángel Pérez, Ioan Cristian Marciuc, Francisco Javier Vernet Medico, José Escoda Aragonés, Santiago Pleguezuelo Castillo, José Luis Zabay Sancho, Fernando Juan Collado Simón, Joaquin Garcia Hernández, Jesús Luño Gasrica, Jorg Hans Werner Nieder, Lluís Maria Calderó Cabré, José Petit Rodríguez, Nicolás Gómez Cano, José Navas Gómez, Gregory Hervo, Rafael Jiménez Jiménez, Rafael Luis Domínguez Val, Pilar Rosa Rogado, José Pascasio Bol i Jorge García Penín.

Comenta aquest article