Informació general

Concentració

El port acull una nova demostració de força i resistència de les Àvies i Avis

La concentració d'ahir va ser seguida amb una gran complicitat per part de la gent que passejava pel port i no es va sentir cap crit en contra i sí que hi va haver molts gestos d'aprovació

Per Redacció

Imatge de la concentració d'ahir al port, de les Àvies i Avis
Imatge de la concentració d'ahir al port, de les Àvies i Avis | Cedida

El passeig marítim, a l'alçada de les escales reials, va acollir, ahir al vespre, una nova concentració de les Àvies i Avis per la llibertat que en aquesta ocasió va aplegar una trentena de persones. Tot l'acte va ser seguit amb una gran complicitat per part de la gent que passejava pel port i no es va sentir cap crit en contra i sí que hi va haver molts gestos d'aprovació. Fins i tot ahir hi va haver gent que es va fer fotografies al costat de la concentració i d'altres van acompanyar en els cants de l'Estaca o dels Segadors, tant des de la vorera de davant com des de dins dels vehicles.

La concentració va seguir la pauta marcada en aquests actes del col·lectiu d'Àvies i Avis al port. Es van fer els quinze minuts de silenci i, un cop passat aquest temps, es va cantar l'Estaca, es van fer crits i proclames contra la justícia espanyola i a favor de la independència i es va tancar l'acte amb el cant dels Segadors. Ahir, el col·lectiu d'Àvies i Avis va lluir per primera vegada la bandera de l'au fènix de la Renaixença, dins la simbologia que els acompanya en les concentracions.

Comenta aquest article