Societat

El ball parlat Vileros i Mariners ja escalfa motors

Ahir a la nit es va penjar una pancarta de benvinguda a la Vila al pont de l'antiga via del tren i avui s'ha penjat a les xarxes socials el primer vídeo promocional

Per Redacció

Pancarta situada al pont de l'antiga via del tren en el vial de baixada
Pancarta situada al pont de l'antiga via del tren en el vial de baixada | Cedida

El pont de l'antiga via del tren, lloc limítrof entre la Vila i la Platja, llueix des d'aquesta passada nit una pancarta donant la "Benvinguda a la Vila de Cambrils" a la gent que puja des de la Platja i una altra pancarta al vial de baixada en el que hi posa "Fi del terme de Cambrils". Aquesta acció, que s'ha fet de forma anònima com ja ve sent habitual en els dies previs a la Festa Major, s'emmarca dins la prèvia del ball parlat Vileros i Mariners, tot i que no hi té res a veure de manera directa. D'altra banda, el ball parlat Vileros i Mariners farà les seves representacions el proper 8 de setembre a la tarda, a l'auditori del parc del Pinaret.

La representació de les 18,30 h té els entrades exhaurides mentre que de la representació de les 17 h encara queden entrades, que es poden aconseguir de manera gratuïta a la Torre del Llimó i al Centre les Basses. Des del ball parlat Vileros i Mariners es contemplava la possibilitat de fer una tercera representació, en horari gairebé nocturn però que, finalment, no es farà. Avui, a més, s'ha penjat a través de les xarxes socials, el primer vídeo promocional dels Vileros i Mariners.

Enguany, el ball parlat Vileros i Mariners recupera la presencialitat després que l'any passat es fes a través d'un vídeo, "Vileros i Mariners confinats", per culpa de la pandèmia. Aquest serà el quart any de Vileros i Mariners, després que els anys 2018 i 2019 es fessin les dues primeres edicions a la plaça de la Vila.

Comenta aquest article