Cultura

Festa Major

L'escola Crea't estrena l'espectacle «Esperit viu», una creació amb la dansa, el foc i la música com a protagonistes

L'acte s'emmarcava dins la programació de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la representació de l'espectacle Crea't, ahir, al parc del Pinaret
Un moment de la representació de l'espectacle Crea't, ahir, al parc del Pinaret | Lluís Rovira i Barenys

L'auditori del parc del Pinaret va acollir l'estrena, ahir a la nit, de l'espectacle "Esperit viu", de l'escola cambrilenca Crea't i emmarcat dins la programació d'actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. La dansa, les llums, el foc i la música es van combinar en aquesta creació artística que va tenir com a fil conductor la representació de la roda del Samsara, les lleis del cicle de la vida. Amb la música en viu i de creació pròpia i amb un protagonisme especial de la percussió, els quatre protagonistes de l'obra, les tres ballarines i el músic, van transportar l'espectador a les diferents fases de la vida humana i, també, al cicle de les ànimes que les habiten.

El temps va respectar la realització de l'espectacle tot i que una estona abans els núvols que tapaven el cel feien témer algun episodi de pluja típic d'aquesta època. Finalment, l'espectacle es va poder realitzar sense cap contratemps.

Avui, pregó de la Festa Major

Aquesta tarda, a partir de les 19,30 h a la plaça de l'Ajuntament, es farà el pregó de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, que enguany va a càrrec del grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Prèviament al pregó, les entitats festives actuaran davant l'edifici consistorial. Com a cloenda, hi haurà una tronada. L'accés al recinte de la plaça de l'Ajuntament es farà amb l'entrada gratuïta que fa dies es va repartir a la Torre del Llimó i al Centre les Basses.

Comenta aquest article