Cultura

Música

L'Accents arribarà a la Casa Navàs de Reus amb els concerts de Joan Colomo i el duet Horacio Fumero&Pedro Javier González

Per Redacció

Imatge del duet Horacio Fumero&Pedro Javier González
Imatge del duet Horacio Fumero&Pedro Javier González | Cedida

El Festival Accents (www.festivalaccents.cat) segueix confirmant el cartell i les novetats per l’edició 2021, que començarà el dia 1 d’octubre als Jardins de la Casa Rull amb el concert de Ricky Gil &Biscuit presentant el seu primer disc en català. Ara, la direcció de l’Accents ha confirmat que la Casa Navàs, la joia modernista de la ciutat de Reus, serà la nova seu d’aquesta edició amb dos concerts singulars d’aforament limitat, que arriben gràcies al patrocini de la cooperativa Cadí (www.cadi.es), de la Seu d’Urgell, que s’ha volgut sumar al projecte. En concret es tracta dels concerts de Joan Colomo, el dia 9 d’octubre a les 20.30h per presentar en solitari el seu darrer treball ‘Disctrist’, i l’actuació de l’històric duet de flamenc i jazz, Horacio Fumero i Pedro Javier González, que arribarà al festival el dia 30 d’octubre a les 20.30h en una actuació que al mateix temps forma part de  la segona edició del cicle Som flamencs, dins l’Accents.

Les entrades per totes dues actuacions ja estan a la venda a www.entradium.com. Per l’Accents, segons ha declarat el seu director artístic Isaac Albesa “és tot un repte poder realitzar 2 actuacions en aquesta nova edició en un edifici amb el valor simbòlic tan gran a la ciutat de Reus com és la Casa Navàs, de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Per aquest motiu, els artistes prepararan uns concerts singulars amb l’aforament limitat que tindrà lloc a la terrassa interior d’aquest edifici amb capacitat per a 60 persones”. Les entrades per l’actuació de Joan Colomo, al preu de 16  euros, es poden adquirir a https://entradium.com/events/joan-colomo-presenta-disc-trist-a-la-casa-navas. Les entrades per l’actuació de Pedro Javier González i Horacio Fumero, al preu de 20 euros, es poden comprar a https://entradium.com/events/pedro-javier-gonzalez-horacio-fumero-a-la-casa-navas. Tots dos concerts aniran acompanyats d’una degustació dels productes de Cadí, de la DO Catalunya i de Vermut Miró.

Coproducció amb l’Assocació de Concerts de Reus

Paral·lelament i amb la voluntat de col·laborar amb altres entitats de la ciutat, l’Accents i l’Associació de Concerts de Reus, que a partir de l’octubre celebrarà el seu centenari amb una temporada especial, han decidit tirar endavant un concert conjunt, en aquesta ocasió el grup català de flamenco/fussió Los Aurora, una formació amb gran projecció internacional i que arribarà al Fortuny el dissabte 16 d’octubre a les 20.30h per presentar el seu nou espectacle, que també cal situar-lo dins el petit cicle Som flamencs. La voluntat de l’acord entre les dues entitats, Empenta Cultural, l’organitzadora de l’Accents, i l’Associació de Concerts de Reus, és guanyar visibilitat i ampliar nous públics per les dues bandes amb aquest acord de col·laboració.

Les primeres confirmacions

L’Accents 2021 ja havia fet públiques les actuacions de Patricia Atzur, Queralt Lahoz, Pemi Rovirosa, Maria Arnal i Marcel Bagés, Joana Serrat, Ginestà, Albert Pla i XaviSarrià. Els detalls es poden consultar a www.festivalaccents.cat.

L’Apunt

Els darrers concerts confirmats
Joan Colomo: Dissabte 9 d'octubre a les 20.30 hores a la Casa Navàs de Reus
Preu: 16 euros (anticipada) / 18 euros (taquilla)

Los Aurora: Dissabte 16 d'octubre a les 20.30 hores al Teatre Fortuny
Preu: 20/15 euros

Horacio Fumero & Pedro Javier González: Dissabte 30 d'octubre a les 20.30 hores a la Casa Navàs de Reus
Preu: 20 euros (anticipada) / 25 euros (taquilla)

Comenta aquest article