Cultura

Espectacle

Els cambrilencs Crea't presentaran l'espectacle «Esperit viu», aquesta nit al parc del Pinaret

Per Redacció

Imatge de l'espectacle que presentaran aquesta nit al parc del Pinaret
Imatge de l'espectacle que presentaran aquesta nit al parc del Pinaret | Cedida

Aquesta nit seguirà la programació festiva de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí amb l'espectacle de dansa, llum, foc i música en viu "Esperit Viu" a càrrec de l'escola cambrilenca Crea't –dirigida per Dídac Sauret i Rocío Franco–. Es posarà en escena una representació de la roda del Samsara d'una forma molt poètica en la què hi intervindran diferents disciplines artístiques. L'escenari de l'actuació serà a l'auditori del parc del Pinaret, a les 22 hores. Les entrades per aquest espectacle ja estan esgotades.

D'altra banda, les sardanes que s'havien de fer ahir al vespre al parc del Pinaret amb la Cobla Principal del Tarragona i els Amics de la Sardana de Cambrils es van haver d'ajornar per causes meteorològiques. Està previst que el Departament de Festes reubiqui aquesta sessió en un altre dia –encara per decidir–.

Pregó de Festa Major, demà a les 19.30 hores, a la plaça de l'Ajuntament

Demà divendres es donarà el tret de sortida oficial de la Festa Major amb el pregó que enguany anirà a càrrec de grup Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, juntament amb la participació de les entitats festives cambrilenques. Serà a les 19.30 hores a la plaça de l'Ajuntament.

Dissabte seguirà la festa amb la celebració de La (No) Nit del Foc 2021, a partir de les 19 hores a la plaça del Setge; mentre que diumenge tindrà lloc un concert-audició-exposició d'instruments catalans tradicionals a càrrec de Traüt Companyia d'Espectacles, a les 19 hores al pati de l'Ermita. A les 21.30 hores de la nit hi haurà teatre al Casal Parroquial de la mà del grup Teatreteràpia que presentarà "Cremada", així com la sessió de cinema popular Vileru, a les 21.30 hores a l'auditori del parc del Pinaret, amb la projecció de "Les aventures del Tintín: El secret de l'Unicorn".

Comenta aquest article