Societat

Solidaritat

El Club Nàutic Cambrils recapta 6.615 euros durant la jornada solidària «Connecta't per l’ELA»

Per Redacció

Parades instal·lades al Club Nàutic el dia de la travessia solidària
Parades instal·lades al Club Nàutic el dia de la travessia solidària | Lluís Rovira i Barenys

La iniciativa solidària "Connecta’t per l’ELA" celebrada al Club Nàutic Cambrils el passat 22 d’agost ha aconseguit recaptar un total de 6.615 euros. La implicació de tothom ha permès aconseguir aquesta xifra, que es destinarà íntegrament a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls per ajudar a les famílies que conviuen amb aquesta malaltia.

Durant tota la jornada, el CNCB va aplegar activitats per tots els públics a preus simbòlics i es van vendre butlletes per participar en diferents sortejos. Des de l’esplanada de l’Escola de Vela es va poder practicar caiac, SUP, fer sortides en Menorquina, navegar en embarcacions de motor, de vela o en motos d’aigua. A més, la Confraria de Pescadors va cuinar fideus rossos, mentre el Forn Domingo de Riudoms i la Penya Barça de Cambrils van comptar amb parades on vendre els seus productes durant tot el dia. A més, el celler Clos Galena s’ha implicat especialment en l’acció solidària i fins a final d’any continuarà destinant a la Fundació Miquel Valls un euro de cada ampolla venuda del seu vi ‘Secrets de Mar’. Les ampolles continuaran també a la venda durant aquests mesos a les oficines del Club Nàutic Cambrils.

La jornada“Connecta’t per l’ELA” tenia com a protagonistes principals al grup de nedadors i nedadores Malalts d’Aigua, els 12 nedadors i nedadores del grup van cobrir per relleus els 45 quilòmetres que separen la Plataforma Casablanca de Repsol a alta mar del Club Nàutic Cambrils. Una travessia de 15 hores nedant que acabava poc abans de les vuit del vespre, quan els nedadors i nedadores van tocar terra al CNCB.

Comenta aquest article