Societat

Parc d'atraccions

PortAventura World presenta el primer passatge del terror a Europa ambientat en Mèxic

Per Redacció

La temporada de Halloween a PortAventura s'iniciarà el 18 de setembre i s'allargarà fins el 14 de novembre
La temporada de Halloween a PortAventura s'iniciarà el 18 de setembre i s'allargarà fins el 14 de novembre | Cedida

Des del 18 de setembre i fins al 14 de novembre, PortAventura farà les delícies dels seus clients més atrevits amb un complet programa d'activitats, ple de novetats que "posaran els pèls de punta" a més d'un. A més, es pot reservar el Passaport Halloween per accedir a 4 dels 5 passatges especials de la temporada. Tant els visitants més joves com els més grans podran gaudir d'espectacles i atraccions ajustades als seus gustos i al nivell d'adrenalina que estiguin disposats a experimentar en la 21a edició del Halloween de PortAventura World. 48 dies terroríficament divertits oferiran als viatgers espectacles, decorats i actuacions completament originals i creades amb la intenció de despertar una muntanya russa de sensacions.

Univers del terror i llegendes mexicanes

Acabat de sortir de l'univers del terror i les llegendes mexicanes arriba la gran aposta del resort per a aquesta temporada, el passatge La Muerte Viva. Una colorista i emotiva experiència que no deixarà indiferents als amants de les emocions fortes, desenvoluparà un circuit en el cor d'una antiga hisenda rural, mostrant, gràcies a la interpretació de més de 20 actors, a vídues en duel, núvies cadàver i altres éssers terrorífics durant un peculiar 'Dia dels Morts' mexicà. Es tracta del primer passatge a Europa bolcat en l'univers de terror de Mèxic. Així mateix, més d'una desena de personatges mítics de l'imaginari col·lectiu del món del terror deambularan pel parc temàtic durant les setmanes d'ambientació. També es podran gaudir algunes de les propostes més conegudes del resort, com L'Illa Maldita –més d'un quilòmetre d'un passatge únic a Europa, inaugurat el 2019–, l'Apocalipsi Maia o els espectacles de Halloween Forever, Horror a Texas, REC Experience i Bang Bang Halloween.

David García, director general de Negoci de PortAventura World, ha afirmat que "estem feliços de poder donar inici a la temporada de Halloween d'aquest any. És un dels moments preferits dels nostres clients, en el que oferim un dels nostres millors i més reeixits productes ". En aquest sentit, el responsable ha explicat que "la nostra oferta de Halloween no n'hi ha cap d'igual a Europa, i aquest any la vam completar amb un passatge únic: La Mort Viva. El nostre equip ha treballat de manera increïble en la posada en escena de l'ambientació i els espectacles d'aquesta temporada que tant agraden als amants de la terror com a les famílies. Desitjo i espero que tota aquesta feina brindi una experiència memorable als nostres clients ".

Una aposta aterridora i pionera

PortAventura World desenvolupa accions especials per celebrar Halloween des de l'any 2000. Des de llavors, més de 9 milions de persones han visitat el parc per gaudir d'un dels esdeveniments més espectaculars de la temporada, en una aposta pionera a Espanya. Normalment, es tracta d'un període de gran afluència de visites, que influeix en la reserva de paquets amb pernoctació al complex.

Priorització en la seguretat dels visitants, també en Halloween

PortAventura World ha demostrat en els últims mesos que la diversió no està renyida amb la seguretat i la protecció dins del complex, i Halloween no serà menys. Mantenint el seu compromís pel suport de la salut tant dels seus clients com dels seus empleats i per oferir una oferta d'oci segura, l'organització ha reduït la capacitat dels seus teatres i ha establert un rigorós protocol per a la posada de maquillatges i disfresses, que inclouran mascaretes especialment dissenyades per al nou escenari. Així mateix, dins el resort es mantindran la resta de les mesures i protocols establerts com a part del seu pla de contingència davant de la COVID-19, en què ha invertit més de 5 milions d'euros, controlant en tot moment el distanciament social, la temperatura dels visitants i l'ús de mascaretes a totes les instal·lacions.

Comenta aquest article