Futbol

El Cambrils Unió perd al camp del Vila-seca en el tercer partit de pretemporada

Les nombroses baixes a l'equip sumat a la falta d'encert davant la porteria rival van ser factors decisius en la derrota dels cambrilencs

Per Ferran Tuset

Imatge d'un partit de pretemporada del Cambrils Unió
Imatge d'un partit de pretemporada del Cambrils Unió | Cedida

Futbol             Amistós de pretemporada

Vila-seca 2 - Cambrils Unió 0

Alineació: Edgar (porter), Roger, Antonio, Pau, Ian, Menacho, Marc Benito, Ramón, Ikaro, Amin i Roger Carrió. Suplents: David Agüero, Maxi, Iván Leon (porter)

Gols: 1-0 (minut 12); 2-0 (minut 55)

El Cambrils Unió va disputar, aquest passat dissabte al vespre, el tercer partit de pretemporada i el primer en camp contrari, concretament al camp del Vila-seca. Per aquest partit, el Cambrils Unió tenia moltes baixes i va haver de fer jugar a diversos jugadors en posicions que no són les habituals per a ells. A la primera part la circulació de la pilota va ser prou bona i fins i tot els cambrilencs van arribar a la porteria contrària però sense l'encert necessari per fer pujar algun gol al marcador. Però va ser en un xut d'un jugador del Vila-seca que sumat a una falta d'atenció entre el porter i el lateral del Cambrils Unió que l'equip local aconseguia fer pujar l'1 a 0 en la primera ocasió que xutava a porta.

A la segona part, l'equip vila-secà es va defensar al seu camp mentre els cambrilencs pressionaven per mirar d'igualar el marcador. Això va provocar diferents contraatacs de l'equip local i en un d'ells va aconseguir marcar el 2 a 0. El Vila-seca, equip de la Segona Catalana i que jugarà la competició al mateix grup que el Cambrils Unió, va mostrar una excessiva duresa en algunes de les seves accions i el jugador cambrilenc Marc Benito va haver de ser substituït lesionat després de rebre fins a quatre entrades fortes. Cambrils i Vila-seca es veuran les cares en la competició de lliga el proper 14 de novembre.