Societat

Comerç

La Fira Rebaixes de l'estiu de la Unió de Botiguers tanca amb bons resultats comercials

23 comerços van participar en aquesta edició, que ha estat marcada per una gran quantitat de vendes i les mesures adoptades per la Covid-19

Per Maria Vidal

Imatge de les diferents parades de la Fira Rebaixes muntades al Port, ahir al matí
Imatge de les diferents parades de la Fira Rebaixes muntades al Port, ahir al matí | Berta Ruiz

Una nova edició Fira Rebaixes organitzada per la Unió de Botiguers ha posat punt final a la temporada estiuenca aquest cap de setmana, l'últim del mes d'agost. En aquest cas, van ser 40 les parades, corresponents a 23 establiments, que dissabte i diumenge van protagonitzar la primera línia de la façana marítima per vendre tot tipus de productes a preus rebaixats. 

Sílvia Coll, dinamitzadora comercial de la UB, ha qualificat aquesta fira com "de les millors que hem fet durant l'any". Per tant, en fa una valoració molt positiva i afirma que "els comerciants n'estan molt contents". Això es deu al fet que, en aquesta edició, es va treballar molt tant dissabte com diumenge. El temps ennuvolat, que va impedir als turistes anar a la platja el darrer cap de setmana d'agost, també ho va afavorir. 

Pel que fa a les mesures de seguretat davant la Covid-19, al contrari del que s'esperava després de la Fira Rebaixes del mes de juliol, van ser més accentuades. De nou, es va contractar personal de control tant a l'entrada com a la sortida i també entremig de les parades, per evitar aglomeracions, i es van haver d'instal·lar tanques per delimitar i marcar el recorregut de la Fira i separar-lo del passeig marítim. Això, segons Coll, pot resultar beneficiós, perquè és garantia que "la gent que passeja va per fora, i qui entra vol comprar o amb la intenció de mirar per després comprar". 

A més, però, les parades es van col·locar a ambdues bandes del Mollet del Rec per tal que hi hagués més espai entre les carpes, i des de l'Ajuntament de Cambrils també es va exigir la separació d'un metre entre parada i parada. Són mesures que no hi eren a l'edició de l'agost. No obstant això, la dinamitzadora comercial de la Unió de Botiguers exposa que "si la del juliol va anar bé, la de l'agost ha anat millor".

Gent passejant per la Fira Rebaixes, ahir al matí / Foto: Berta Ruiz 

 

Comenta aquest article