Esports

Marxa aquàtica

Tot a punt per a la II Marxa Aquàtica «Ciutat de Cambrils», aquest diumenge, a la platja del Regueral

Per Redacció

Imatge d'arxiu de membres de l'equip de marxa aquàtica del Centre Excursionista Cambrils
Imatge d'arxiu de membres de l'equip de marxa aquàtica del Centre Excursionista Cambrils | Cedida

Aquest diumenge 29 d'agost tindrà lloc la II Marxa Aquàtica "Ciutat de Cambrils" a la zona esportiva de la platja del Regueral, a partir de les 9 hores del matí. Així arrenca la primera cita del 2n Circuit Català de Marxa Aquàtica, un esdeveniment organitzat per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) que té per objectiu la promoció, el gaudi i la pràctica d’aquesta nova disciplina esportiva, alhora que es fomenten els valors de superació personal, germanor i solidaritat entre els participants.

El 2n Circuit aplegarà un seguit de trobades esportives i proves competitives al llarg del litoral català durant els mesos de setembre i octubre. En aquesta edició, el Campionat de Catalunya es celebrarà al Creixell el proper 26 de setembre, acollit pel Club Excursionista Arítjol. Com novetat, s'estrena una nova disciplina relacionada amb la marxa aquàtica que ja està reunint molts adeptes entre els corredors de muntanya: l'Aqua Trail, que combina la cursa fora del mar amb la marxa aquàtica, el I Campionat de Catalunya del qual tindrà lloc a Salou, el proper 9 d'octubre, on l'amfitrió serà el Club Excursionista Salouenc.
 
El Centre Excursionista Cambrils ha reunit un equip de competició format per dotze marxadors: Amèlia Arán, Janina Castellnou, Mercè Curto, Leonor Hernández, Alexia Pedrerol i Carola Stöter –que van participar en l'edició 2020–, i Marta Barea, África Burbano, Joel Gomà, Adela Herrero, Germán Pareja i Maica Rus. Pel que fa la disciplina d'Aqua Trail, Mercè Curto serà la representant del C.E. Cambrils en aquest nou repte.

Comenta aquest article