Informació general

Concentració

Àvies i Avis: «Ens volen desinflats però estem més motivats que mai i no afluixarem»

Les Àvies i Avis per la Independència van fer, ahir, una nova demostració de força i de resistència en la concentració setmanal de la plaça de la Vila

Per Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila
Les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis per la Independència van fer, ahir, una nova demostració de força i de resistència en la concentració setmanal de la plaça de la Vila. Una concentració que, ahir, va aplegar prop de les quaranta persones algunes de les quals eren turistes bascos que aquests dies d'agost es troben a la nostra població. Animats pel suport d'aquest grup de persones, les Àvies i Avis van mostrar més convenciment que mai en les seves reivindicacions. La portaveu del col·lectiu va ser taxativa quan va afirmar que seguirien manifestant-se fins aconseguir la independència, "ens voldrien desinflats però estem més motivats que mai i no afluixarem". Aquestes afirmacions van ser rubricades amb un aplaudiment per part dels manifestants.

Les Àvies i Avis van cantar l'Estaca, com a tret de sortida habitual de les seves concentracions. A continuació van cridar i cantar diferents proclames a favor de la independència i, finalment, el cant dels Segadors va posar el punt i final de la trobada.

Comenta aquest article