Esports

Futbol

David Llobet entra a formar part de l'equip tècnic del filial del RCD Espanyol

El cambrilenc, després de ser coordinador de l'Escola de Futbol Base del Club, passa a ser analista del filial

Per Redacció

David Llobet, a la dreta de la imatge, amb l'entrenador Lluís Blanco, al centre, i l'entrenador de porters Àngel Morales, a l'esquerra de la fotografia
David Llobet, a la dreta de la imatge, amb l'entrenador Lluís Blanco, al centre, i l'entrenador de porters Àngel Morales, a l'esquerra de la fotografia | Cedida

David Llobet entra a formar part de l'equip tècnic del filial del RCD Espanyol com a analista aquesta temporada 2021 - 2022. El cambrilenc, després de la seva etapa de jugador, va ser entrenador de l'escola formativa del mateix club, RCD Espanyol. 

Dins del mateix àmbit, posteriorment va ocupar el càrrec de coordinador de l'Escola de Futbol Base i de l'escola internacional del curs. L'any passat, va compaginar aquesta responsabilitat amb la tasca de col·laborador com a analista del primer equip. Amb el canvi d'entrenador del filial a finals de la temporada passada, Llobet va deixar la coordinació de l'escola formativa i va passar a formar part del filial. 

Així doncs, aquesta temporada 2021 - 2022 segueix dins de l'equip tècnic del filial com a analista. Aquest càrrec comporta participar als entrenaments i partits, a la preparació de sessions tàctiques, realitzar un estudi dels equips contraris i fer treball a nivell tècnic i tàctic tant de grup com individual, als joves jugadors del filial pericu.

Llobet es va formar com a jugador a l'Escola de Futbol Veterans de Cambrils, passant després pel juvenil nacional del Nàstic, el juvenil d'Honor de l'Europa, i com a amateur al Sant Andreu, jugant a Segona B, i a Tercera a equips com l'Europa, el Prat, el Masnou, la Pobla de Mafumet. Finalment, també va jugar amb el Cambrils Unió l'any de l'ascens a Primera Catalana.

Comenta aquest article