Esports

Handbol

El Club Handbol prepara la temporada després d'un any sense competir per la Covid-19

L'equip sènior, amb un equip jove i renovat, és el primer que torna als entrenaments sota les ordres de Claudi Olivé

Per Redacció

L'equip sènior, de tornada als entrenaments
L'equip sènior, de tornada als entrenaments | Cedida

El Club Handbol ja ha tornat a la feina per preparar la tornada a la competició després d'un any sense competir per culpa de la Covid-19. Els primers en estrenar la temporada seran els sèniors que, després de la renúncia a l'ascens de Primera Catalana i d'optar per no inscriure l'equip la temporada passada a Segona Catalana, jugaran a Tercera Catalana amb un equip molt jove i renovat. La base d'aquest equip és quasi tot gent de la casa, amb el retorn de jugadors cambrilencs que van marxar a altres clubs per falta d'equip a Cambrils.

Al capdavant de l'equip sènior hi ha Claudi Olivé, entrenador nacional amb una àmplia experiència en banquetes de la província i que anteriorment ha realitzat diverses tasques a la Federació Catalana. Després d'un curt període sense entrenar, tant el club com ell afronten la temporada amb molta il·lusió.

El club, a més, comptarà amb un equip juvenil, un d'infantil, tres d'alevins i un de benjamí, ja que el treball amb la base segueix sent l'objectiu principal de l'entitat. 

Comenta aquest article