Camp

Detencions

Intervenen més de 30.000 objectes falsificats i detenen 42 persones en el marc d'un operatiu policial a Salou

La Policia Nacional va inspeccionar 46 establiments on es comercialitzaven aquest tipus de productes

Per ACN

Captura d'imatge del vídeo de l'operatiu policial a Salou que va permetre intervenir més de 30.000 objectes falsificats i detenir 42 persones
Captura d'imatge del vídeo de l'operatiu policial a Salou que va permetre intervenir més de 30.000 objectes falsificats i detenir 42 persones | Cedida (ACN - Policia Nacional)
La Policia Nacional ha intervingut més de 30.000 objectes falsificats i ha detingut 42 persones per un presumpte delicte contra la propietat industrial. En el marc d'un operatiu conjunt amb l'Agència Tributària, realitzat a Salou, el cos va inspeccionar 46 establiments on es comercialitzaven i emmagatzemaven productes falsificats de marques reconegudes que podien assolir un valor superior als 900.000 euros un cop distribuïts al mercat. Les indagacions es van iniciar en detectar un alt volum de productes falsos comercialitzats a la zona costanera del municipi. Després de rebre diverses denúncies interposades per la representació legal de les empreses, es van localitzar alguns dels productes exposats en diversos establiments.
 
Després de conèixer i analitzar el 'modus operandi' dels investigats, se'ls va identificar i es va inspeccionar les seves botigues. Entre els més de trenta mil articles falsificats, la policia va trobar samarretes, ulleres de sol, rellotges, joguines i altres productes tèxtils, a més de diferents planxes de serigrafia per materialitzar les falsificacions. Els productes es trobaven exposats o emmagatzemats i embalats en caixes de cartró disposats per a la seva distribució i comercialització il·lícita. Pel que fa a les joguines intervingudes, estaven formades per peces petites que podrien ser perilloses per a l'ús infantil en no haver passat cap control de qualitat.