Societat

Visita

El jugador del Barça, Ansu Fati, tasta la gastronomia cambrilenca

Per Redacció

Ansu Fati i el propietari del restaurant Miramar, Joan Gómez
Ansu Fati i el propietari del restaurant Miramar, Joan Gómez | Cedida (Facebook Restaurant Miramar)

El jugador del Barça, Ansu Fati, va visitar Cambrils aquest passat cap de setmana, on va realitzar un petit "tour" gastronòmic per diversos restaurants cambrilencs, segons ha quedat constància a través de les xarxes socials. Se'l va poder veure al restaurant Botella i al restaurant Miramar –tots dos situats a la façana marítima del Port–, on va poder tastar la gastronomia local. Ansu Fati es va fotografiar amb el propietari del restaurant Miramar –Joan Gómez– i amb la propietària del restaurant Botella –Maria Rovira–, així com amb d'altres membres del personal del local.

El davanter blaugrana es troba de plena actualitat ja que fa pocs dies va tornar als entrenaments i encara la recta final de la seva recuperació, després de patir una greu lesió –el 7 passat 7 de novembre en un partit contra el Betis–, on va patir un trencament del menisc intern del genoll esquerre. Després de quatre intervencions quirúrgiques i una complexa recuperació sembla que Ansu Fati podria reaparèixer de cara a les properes jornades de lliga, a partir de meitats d'aquest mes de setembre.

El cambrilenc Albert Puig, artífex del seu fitxatge pel Barça

Justament fa dos anys, Ansu Fati debutava amb el primer equip del Barça amb només 16 anys d'edat i sortia a la llum la història del seu fitxatge de la què, el cambrilenc Albert Puig, va ser l'artífex. Ansu Fati va arribar a la Masia amb 10 anys, juntament amb el seu germà Braima provinents de l'escola de futbol Peloteros Sierra Sur de Sevilla. La intervenció d'Albert Puig, llavors Secretari Tècnic de Formació del Barça, va ser decisiva en aquest fitxatge. L'informe d'un escouter del Barça destacant la qualitat d'aquest jove jugador va ser suficient perquè Albert Puig anés a veure'l i, tot seguit, a concretar el seu fitxatge.

El jugador del Barça, Ansu Fati, amb la propietària del restaurant Botella, Maria Rovira (Cedida: Instagram Restaurant Botella)

 

Comenta aquest article