Cultura

Festival Pròleg

Tot a punt per al Festival Pròleg, la segona edició d'una àmplia proposta cultural, artística i musical que té lloc aquest dissabte al Parc del Pinaret

La jornada ofereix una mostra d'artistes durant tot el dia, tallers al llarg de la tarda i els concerts de Pau Vallvé, Pau Lobo i PD Patu a la nit

Per Redacció

Un moment de les activitats diverses de la primera edició del Festival Pròleg, ara fa dos anys
Un moment de les activitats diverses de la primera edició del Festival Pròleg, ara fa dos anys | Maria Vidal

El Festival Pròleg és un dels esdeveniments que enceta la programació de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí enguany. La jornada cultural se celebra aquest dissabte, 28 d'agost, al Parc del Pinaret, i torna als orígens en la seva segona edició posant el talent local al centre i organitzant, de nou, un festival amb una àmplia proposta artística i espais perquè assistents de totes les edats hi puguin trobar el seu lloc. Aquesta vegada, però, amb els aforaments limitats i adoptant totes les mesures necessàries perquè es pugui desenvolupar amb seguretat i evitant contagis de Covid-19.

El Parc del Pinaret obrirà les seves portes a les 11.30 h i, al llarg de tot el dia, acollirà un total de 13 estands d'artistes i emprenedors de la zona, que exposaran els seus articles per donar-se a conèixer entre el públic cambrilenc. L'accés a aquest mercat d'art és lliure, però hi haurà limitacions d'aforament per complir amb la normativa. Després, a les 12 h, els assistents podran gaudir d'un concert-vermut amb Caramelo a Kilo. Les entrades per aquest concert es poden adquirir a https://bit.ly/festivalproleg21. Al migdia, el recinte tancarà les seves portes a les 14 h per continuar el festival a les 17 h, de nou, amb l'exposició d'art que s'allargarà fins al vespre.

Tallers per a tots els públics i concert final

A partir de les 17.30 h, el Festival Pròleg ofereix una àmplia varietat de tallers per a totes les edats. El taller de ioga i el de cosmètica natural, on s'elaborarà una pasta de dents orgànica, estan destinats a tots els públics, mentre que el de masculinitats i feminitats i el de moviment autèntic, d'expressió corporal, està dirigit a adults. També es durà a terme un espectacle de circ, titulat Nuba, per a tots els públics. La majoria de les entrades per aquests tallers i espectacles són gratuïtes, però s'han de reservar prèviament al mateix enllaç. Les entrades per participar al taller de contes i al de "pocions d'estiu" ja estan exhaurides. Els horaris de cada taller es poden consultar a la mateixa web.

Després, es donarà pas a la part musical de la jornada, amb un vespre i nit de concerts a partir de les 20 h. En primer lloc, actuaran el barceloní Pau Vallvé, que presentarà a Cambrils el seu disc "La vida és ara", i Pau Lobo, que tocarà temes de "Conmigo, tranquilo", el seu EP en solitari. La segona edició del Festival Pròleg finalitzarà amb el DJ cambrilenc PD Patu. L'entrada per aquests tres concerts és conjunta i té un cost de 8 €. També es pot adquirir a https://bit.ly/festivalproleg21. A més, al recinte també hi haurà un servei de barra-restauració i zona chill out durant tot el dia, pel qual no és necessari que s'adquireixin entrades, malgrat sí que s'hi controlarà l'aforament.