Informació general

Concentració

Les Àvies i Avis per la Independència protagonitzen la darrera concentració al Port del mes d'agost

A la manifestació quinzenal d'ahir hi van acudir una trentena de persones, que van restar en silenci durant 15 minuts, i es va dur a terme sense cap incident

Per Maria Vidal

Concentració de les Àvies i Avis per la Independència, ahir a la tarda, al Port
Concentració de les Àvies i Avis per la Independència, ahir a la tarda, al Port | Maria Vidal

Les Àvies i Avis per la Independència es van tornar a mobilitzar ahir, com cada quinze dies, al Port. La concentració d'aquest diumenge va ser la darrera del mes d'agost, es va desenvolupar sense incidents i va reunir prop d'una trentena de persones. Els manifestants van iniciar la trobada cap a dos quarts de vuit del vespre al costat del Pla de les Serenes i es va allargar mitja hora, aproximadament.

La mobilització va ser silenciosa durant més de 15 minuts, mentre els assistents mostraven les seves pancartes i banderes reivindicatives habituals. Després, les Àvies i Avis per la Independència van continuar la concentració cantant l'Estaca i cridant altres de les seves proclames habituals, per reclamar la independència i reivindicar el mandat de l'1 d'octubre, i van finalitzar-la amb el cant dels Segadors. En aquella hora del vespre, i en un 22 d'agost, la façana marítima estava plena de gent, i la manifestació va aixecar expectació per part dels visitants que en aquell moment es trobaven al passeig. Tot i això, no va tenir lloc cap moment de tensió i la trobada es va dur a terme amb normalitat.

Comenta aquest article