Informació general

Successos

Un home de 62 anys mor ofegat a la platja de Ponent de Salou

Aquesta és la quinzena víctima mortal a les platges catalanes des que va començar la campanya, el passat 15 de juny

Per Redacció

Imatge de la platja de Ponent de Salou
Imatge de la platja de Ponent de Salou | Cedida

Un home de 62 anys d’edat i de nacionalitat espanyola va morir ahir al vespre a la platja de Ponent de Salou, la platja contigua al terme municipal de Cambrils. Segons l’avís que es va rebre al telèfon d’emergències 112, a les 20.20 hores, l’home hauria caigut a l’entrar a l’aigua i hauria quedat inconscient.

Altres banyistes de la zona van rescatar el cos de l’aigua i van començar a practicar-li les maniobres de reanimació fins a l’arribada dels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van seguir amb les maniobres tot i que finalment van resultar infructuoses. Per atendre l’emergència, el SEM va mobilitzar a la zona dues unitats terrestres.

La platja de Ponent disposa de servei de vigilància però en el moment dels fets ja havia finalitzat aquest servei. Durant el dia, les condicions pel bany havien estat bones i havia onejat la bandera verda. Fins al lloc també es van desplaçar dues  patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Guàrdia Civil, per encarregar-se de les diligències.

Es tracta de la quinzena víctima mortal ofegada a les platges catalanes des que va començar la campanya, el passat 15 de juny.

Comenta aquest article