Informació general

Transport ferroviari

Les obres del tercer fil obligaran a tallar la circulació de trens a diverses línies de la província de Tarragona, inclosa la de Cambrils

A Cambrils s'interromprà la circulació entre el 10 i el 13 de setembre, i Renfe ha previst un servei alternatiu per totes les afectacions

Per ACN

Viaducte de la línia fèrria per sobre la riera d'Alforja
Viaducte de la línia fèrria per sobre la riera d'Alforja | Lluís Rovira i Barenys

Les obres que executa Adif per a la implantació del tercer carril del corredor mediterrani al voltant de Tarragona provocarà talls en la circulació de trens en els propers dies, segons ha informat Renfe. Les línies afectades seran l'R14, R15, R16, R17 i RT2 a l'àmbit de Tarragona, i l'operador ferroviari ha previst un servei alternatiu per carretera.

Cambrils estarà afectat pel tall entre les onze de la nit del 10 de setembre i les sis del matí del dia 13 del mateix mes. Aquest tall també afectarà a Torredembarra, Tarragona, Reus i PortAventura. Tot i això, el tall més prolongat serà a la línia entre Tarragona i PortAventura, que no estarà operativa durant més d'un mes, des de la nit del 27 d'agost fins el 8 d'octubre, malgrat aquesta interrupció de la línia no afecta al pas per Cambrils. El servei es farà per carretera.

Alhora, també s'interromprà la circulació entre Torredembarra i Reus a l'R14 i R15, de les onze de la nit del 20 d'agost a les nou del matí del dia 21; i de les onze de la nit del 21 a les set del matí del dia 22.

Finalment, hi haurà afectacions de les onze de la nit del 27 d'agost a les set del matí del dia 28 entre Torredembarra i Reus a la línia R15, i entre PortAventura i Tarragona a les línies RT2 i R17. La situació es repetirà l'endemà, així com el cap de setmana del 4 i 5 de setembre.